Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Találtam egy széket a Moebelixben ami kipróbálás után kényelmesnek találtam. Valahol láttam hasonló kialakítású széket, 40 ezerért kb. Esetleg ti jobban benne vagytok milyen weboldalakat érdemes nézni, ti találkoztatok már ilyesmi székkel?
[link] -
pIIrash
tag
válasz burriebonz #6137 üzenetére
Nehéz téma. Én arról váltottam erre NOBLECHAIRS Hero TX Anthracite.
Minden egyéni preferencia kérdése.
Ha magas vagy, akkor a fejed sosem teszed le, mert alacsony a háttámla.
A szövet borítás viszont rendkívül ellenálló és kellemes. Mindent is felszív , továbbá egyszerű mondjuk 150 kilós rugóra cserélni, amit akkor is érdemes lehet, ha nem éred el a 110 kilót, ami az alap pumpa terhelhetősége.
Egy-két év elteltével, illetve napi 8 órás melónál már fel tud keményedni rendesen 4 óra után kényelmetlen lehet, de erre nehéz válaszolni, mert én súlyhatár felett voltam, így nem tudni, hogy csak az anyagvastagság nem volt-e elegendő.
A szék maga a támlánál kezdett el nyikorogni 4 év után, miután kiszakadt? a támla tartó fém a támla anyagából.Alapvetően ha akcióban hozzájutsz, akkor összességében én tudom ajánlani. Én régen amikor kerestem nem volt értelmes alternatíva, de azóta eltelt 6 év, így lehet van alternatívája.
-
OtrodonTIME
csendes tag
Sziasztok!
Új szék vásárlása előtt állok és egyedül nem igazán tudtam dűlőre jutni, szóval szeretném a segítségeteket/tanácsotokat kérni.
Meló + egyetem miatt elég sokat kényszerűlök az asztal elé, szóval muszáj, hogy órákon keresztül is kényelmes legyen és emiatt nem sajnálok rá akár 150k-t is "kidobni". De akár többet is, ha ez kell ahhoz, hogy kényelmesen tudjákat órákat a gép előtt ülni.
Magas, vékony srác vagyok (193 cm, 80 kg) és eddig egy AKRacing Player széket használtam. Életem legjobb széke, ha forgalmaznák még akkor instant megint megvenném, de ez már nem opció...
A testalkatom miatt egy magasabb hattámlájú (a Playernek 950mm volt és teljesen ideális volt) és keskenyebb széket keresek.
Ezekkel a tényezőkkel keresnék valamit és bármilyen ajánlást nagyon szívesen elfogadok, akár magasabb árkategóriában.Előre is köszi minden segítséget!
Első kerék műhely, hátsó kerék roncstelep...
-
xsad60
csendes tag
Sziasztok!
Noblechairs székeken gondolkodom, napi 8-12 óra munkára kellene egy strapabíró szék. Voltam pár boltban, konkrétan Noblet nem próbáltam de találtam olyat, ami kényelmes, viszont nem tudom mennyire tartós. A Noblek nagyon tetszenek, viszont csak akkor ruháznék be ennyiért rá, ha tényleg bírják a strapát és nem kell évente új széket vennem. Mi a véleményetek, kb mennyi ideig marad használható egy ilyen szék? ui.: 175cm/88kg
[ Szerkesztve ]
-
rolandg
tag
Nekem egy Hero van. Gépészmérnök vagyok és elnézve a méreteket, az anyaghasználatot, egyetlen szűk keresztmetszetet látok: a háttámla dőlésszöget állító fogaskereket. De az is eléggé túl van méretezve szvsz. A tény, hogy cipzáros rajta a borítás, arra enged következtetni, hogy elkopást ott prognosztizálnak, nem a többi résznél. De az is brutál erősnek tűnik. Szóval - nagyon remélem saját magam miatt is -, hogy tartós és strapabíró lesz.
-
sw3nzor
csendes tag
Van valakinek véleménye az ArenaRacer székekről?
Ma kipróbáltam tőlük a Premiere és a Supreme székeket, és nagyon kényelmesek voltak.
Mellette kipróbáltam a Noblechairsből az ICON és az EPIC székeket, egyiket se éreztem annyira kényelmesnek mint az ArenaRacer darabjait. Ráadásul az ArenaRacerre 5 év garancia van, míg a Noble-ra csak kettő.
Viszont a Noble díjakat nyert nagyobb márka ha jól tudom.
Érdekelne a véleményetek, tapasztalatok. Köszi előre is. -
sw3nzor
csendes tag
Köszi a választ. Melyik típusod van? Szövet vagy műbőr?
Illetve neked elég a beépített állítható háttámla, vagy vettél hozzá esetleg a nyakpárna mellé egy hátpárnát is?
Az ArenaRacer más típusaihoz aminek nincs beépített állítható háttámlája, azokhoz jár hátpárna, de külön elvileg nem lehet venni. Pedig kipróbáltam, hogy egy másik székből átraktam, úgy még tökéletesebb, még kényelmesebb volt.[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
Noblechair Hero -val volt tapasztalatom eddig, de ma megjött a Secretlab Titan Evo 2022
Röviden tömören, kb mindenben jobb. Kismillió tesztet olvastam róla és úgy voltam vele ha csak fele annyira jó mint amennyire fényezik akkor már rossz nem lehet...
Ma jött a puding próbája és be kell vallani hogy ez valami iszonyat jóra sikerült.
A Hero is egy kiváló szék nem arról van szó, csak érzésre a Titan Evo mintha egy kategóriával felette lenne.
Hero-nál valahogy hiányérzetem volt főleg ekkora összeg után, viszont most a Titán Evo-nál már a kicsomagolásnál éreztem hogy ez valami más. Például az ordas nagy szerelési útmutató, vagy a boríték amibe becsomagolták a használati utasítást azon belül is egy külön tartóba rakták .... basszus egy mezei használati utasítást ,mintha egy lakás adásvételi lett volna benne minimum, olyan precíz volt a csomagolás és ez a szék minden darabjára és tartozékára igaz volt.
A 4 irányú bepített deréktámasz valami fenomenális, nem is értem miért nem alapként adják az összes olyan székhez ami sok órás üléshez van tervezve.
Mondjuk a technogel-es kartámaszra kíváncsi lettem volna még ,de így teljesen elégedett vagyok vele.[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Ikeában vásárolt székem (Markus) recseg, ropog ezért kicseréltethetem, de sajnos látom semmi sincs raktáron. Mindenképpen bőr széket szeretnék.
Erről a GRUPPSPEL-ről van valakinek tapasztalata?
-
Merchior
tag
válasz sw3nzor #7058 üzenetére
Tudsz kulcsszavakra keresni a fórumban, lesznek ArenaRacer-es vélemények.
Nekem műbőr Craftsman-em van, de ültem rövidebb időkre Noble székekben is.
Szvsz. anyaghasználatban, build quality-ben meglátszik, mire kapta a Noblechairs a díjakat, de én a magam részéről nagyon elégedett vagyok a Craftsman-nel. Valószínűleg a Supreme és Premiere sem rosszabb. -
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki használ steelcase please - t?
-
MPeter87
őstag
válasz Pszihonaranc #7066 üzenetére
Cégnél van, nem vennék magamnak, idegesítő a háttámlája. Nem fix, hanem ha hátra tolod a felső tested, akkor kinyomódik a deréknél lévő rész, viszont ha elengeded magad, akkor ugyanúgy visszatolódik. Egyszer sem sikerült kényelmesen beállítanom. Röviden ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz MPeter87 #7068 üzenetére
Az szerintem egy kellemes fícsör
Azt viszont meg tudnád egyszer nézni nekem kérlek, hogy a kerekei mennyire könnyen vagy nehezen gurulnak? Nemrég próbáltam egyet, de azt elég nehézkes volt tologatni, illetve ülve is nagyokat kellett rúgni, hogy arrább moccanjon. És érdekelne, hogy ez gyárilag van így hangolva, vagy csak amit próbáltam akadt.
Köszike -
DarkChild
senior tag
Sziasztok! Mostanában elkezdett a székem kicsit "nyöszörögni", amikor hátradőlök benne. Ezért szeretném a mechanika mozgó részeit valamilyen kenőanyaggal lekezelni, de fogalmam sincs milyen termék lenne erre a célra a legmegfelelőbb. Olajok, WD40 tuti nem jó, a sima szilikonpaszta sem felel meg (utóbbival szoktam a fiókok sínjeit bekenni, de a sok mozgatástól pár nap alatt az is "elfolyósodik" és a java lefolyik a bútorlapon). Szóval valami kellően sűrű, magas viszkozitású zsírt keresek, ami nem fog szétfolyni az alkalmazás helyén. Tudna valaki ilyet javasolni nekem?
Előre is köszönet! -
membrandj
nagyúr
Üdv!
Május környékén kezdtem el székeket nézegetni és végül megvettem az IKEA JÄRVFJÄLLET székét, de pár nap után borzasztóan megbántam. Nem támasztja meg a vállat és hiába állítható sok minden rajta, egyszerűen nem találtam meg a megfelelő beállítást. Ennek szerintem erősen betudható, hogy a karfa fix. Egy hatalmas előnye van az ikeáknak. Visszavittem, elmondtam,hogy szerintem hibás és kb 2 perc nézegetés után visszaadták az árát.
Tegnap elmentünk megnézni a noblechairs székeket és végül a HERO-t választottam. Atyaég.. ég és föld a kettő. Az ülőrészét medöntöttem egy kicsit és a hátlapot is + kitekertem a gerinctámaszt teljesen. Kvázi picit fekszek benne. Órákig el tudok ülni benne.
Sajnos rá kellett jönnöm, hogy ha valaki napi 4-5 óra felett ül a gép előtt, akkor nem szabad sajnálni a pénzt egy kényelmes székre és sajnos ezek 100ezer ft felett kezdődnek.
Bár eredetileg csak nekem mentünk széket nézni, de a menyasszonyom kipróbálta az ICON-t és neki meg az tetszett meg nagyon. Szintén jókat mond róla, de szerintem az egyértelműen keskeny vállú férfiaknak vagy nőknek kényelmes hosszú távon.
Az EPIC-en gondolkodtam még egy kicsit, de az eladó jelezte, hogy az ülő résznél a szélébe van egy fém, ami szélesebb combú embereknél kényelmetlen lesz hosszú távon, így azt elvetettem.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
nyunyu
félisten
válasz DarkChild #7070 üzenetére
Nem lehet, hogy túl keményre van állítva a hinta rugója?
Egész eddig recsegett-nyikorgott a 2 hetes Herom, amikor előre-hátra billegtem benne, már azt nézegettem, hol, mit lehet rajta kenni a sarki benzinkúton vehető lítiumos gépzsírral esetleg száraz teflon sprayvel, aztán kijjebb tekertem az alsó nagy tekerőt, ami a hinta rugóját feszíti elő.
Most nem recsegHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
DarkChild
senior tag
Nem tudom, de nem hiszem, hogy az a baj Az ellenállásán nem változtattam nagyjából azóta, hogy megvettem és kezdetben teljesen hangtalan volt, mostanában kezdett el "nyekegni". Persze kipróbáltam más fokozatokban is, szinte csak a legkisebb ellenállás mellett tűnik hangtalannak, de akkor meg egyből hátraborulok amint nekidőlök a támlának
Érdekes, hogy csak akkor ad ki egy egyszeri nyekkenést, amikor a háttámlának nekidőlök (tehát a statikus állapotából kimozdítom), utána viszont teljesen hangtalan a mozgatás további fázisában. Ám ha pár másodpercre megállapodok benne, majd újból megmozdulok, akkor jön ismét a zavaró hang.
Szóval lehet, hogy köze van a rugóhoz, de a feszítés fokozatához valószínűleg nincs.[ Szerkesztve ]
-
Plaz
csendes tag
Sziasztok!
Hozok nektek egy saját sztorit, hátha valaki el tud vinni belőle hasznos infót. Gyorsan kellett egy szék, ajánlották, megvettem ezt, senkinek sem ajánlom, egyszerű szerzet, meglepően kényelmes, de 3 hó múlva eltört a háttámlája, küldtek egy másikat, az is eltörött 2 hónap múlva. Minden tiszteletem az ügyfélszolgálatuké, mert addig küldözgették volna ingyen az új háttámlákat amíg le nem jár a 2 év gari, de inkább megbeszéltük hogy adják vissza a pénzem, megtörtént.
Következő körben IKEA Matchspel és Jarvfjallet, kinéztem kipróbáltam tetszett, de a következő 6 hétben nem érkezik szállítmány, és utána is ilyen 10-10 darabok, amik kb azonnal elfogynak, oké, itt felbasztam magam, kinyitottam az összes fórumot a témában beleástam magam és meglett az új székem. Nem bántam meg.
186cm magas 85kg vagyok, inkább felül vagyok erős, úgyhogy széles váll és keskeny combok. Nem hiszek a kagylóülésben, az maradjon meg a versenyautókban, plusz nekem nem is szépek, de ez persze szubjektív, de olyanban gondolkoztam hogy valami ami inkább egy irodai hangulatot kelt, de minden benne van amit a gémer székek tudnak. Volt egy gerincsérvem 3 éve, napi 8óra meló itthonról, meg még 1-2 óra játék, fontos szempont volt hogy tartsa a hátam.
A keret úgy alakult hogy először 50k, azt meg is érdemeltem, annyiért tényleg nehéz széket találni, aztán 70k lett volna az IKEA-s téma, és feljebb mentem 100k-ig.
És akkor amit vettem, Arenaracer Craftsman, fekete. Original ára 125, de Afterhours-on megtaláltam utolsó darabként 103ezerért, ingyen szállítással, kiegészítőkkel, 5év garival, hivatalos viszonteladók, úgyhogy bátran megvettem. Elégedett vagyok, tud mindent amit kell, minőségi anyagok, méreteit tekintve nekem bőven megfelelő, kurvajól néz ki, abszolút nem csiribiri gamer hangulat hanem inkább prémium irodai "főnöki" -de szar kifejezés ez- szék. Hasonló paraméterekkel, hasonló büdzsével bátran ajánlom mindenkinek! -
Ármester
Sziasztok!
Lassan új szék után néznék, a mostani felett már eljárt az idő.
A kritériumok, hogy legyen gerinc és nyaktámaszos, illetve hinta is jól jönne, de utóbbit kibírom ha nincsen.
Keretet eleinte 50-be maxiimalizáltam, de ahogyan nézegettem, inkább kicsit megemelem, ~80k környékére. (Ha van valami nagyon jó vétel akkor mondjuk 100)elsőre Ikea Markuson is gondolkodtam (melóba az van, nem rossz, kényelmes, de azért nem vagyok hasra esve tőle, lehet tól sok jót olvastam róla), csak abból készletet nem látni nagyon.
Ki-mit javasol ilyen áron? Illetve milyen oldalakat érdemes nézni ahol vannak valamiféle tesztek ilyen székekről?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,van itt olyan esetleg aki kb 170 cm és arenaracer széket használ?Arra lennék kiváncsi hogy mennyire vállalható ehhez a magassághoz,mert ahogy nézem a legalacsonyabb is 47 cm-ről indul .
PSN - RedFoxHun
-
Ocean
tag
Sziasztok!
Ebből a három székből ajánlanátok bármelyiket? Esetleg mindet?185 centi vagyok, 75 kg, egy Metro-ban 20k-ért vásárolt szék is kibír alattam 4-5 évet, panaszom sem volt eddig a hátammal, de gondoltam megelőzés céljából vennék valami jobbat.
-
Merchior
tag
A magasságod alapján én a Titan-t nem javasolnám, annak a "legrövidebb" a háttámlája az Arenaracer kínálatában.
A Supreme szövet borítású, a DarkDesert pedig szerintem műbőr (a weboldal állításával ellentétben), ezen kívül kevés eltérés van a két modell között, mindkettő ajánlott -
MPeter87
őstag
válasz Pszihonaranc #7069 üzenetére
Másik irodában van, oda nem járok most. Vannak olyan székek, amin fékezett görgők vannak és ha nem ülsz rajta, akkor nehéz odébb tolni vagy csak csúsznak a padlón a kerekek. Ülve mondjuk ez változik, könnyebb lesz, kiold a fék. Nem emlékszem annak olyan volt-e a kereke, nem rémlik.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz MPeter87 #7081 üzenetére
Hát ez nem hiszem, hogy fék kioldós, mert kb egyforma nehéz volt gurulni vele és gurítani.Nehezen gördül, de igazából nem olyan, mint amikor akadnak a kerekek, mert simán és egyenletesen gurul, csak nehézkesen.
Véletlenül nem akarnak az irodában "leselejtezni" belőle egy darabot? Nekem nagyon bejövősAmúgy nem tudjátok miért lehetetlen hozzáférni ezekhez a steelcase székekhez? Mindegy, hogy leap, gesture, vagy please. Sehol sincs, de még drágán sem.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Napi 8 óra munkához szeretnék széket vásárolni. 183 cm és ~105 kg vagyok. Olvasgattam a korábbi hozzászólásokat és látom, hogy a gamer vonal nagyon megy (Noble, Arena, Secretlab stb.), biztos jók is, de hozzám közelebb állna az irodai vonal. Valami szinkronmechanikás szék lenne talán ideális, amennyire utána olvastam és a hálós kivitel szimpatikusabb. Ilyesmiről kevesebb a vélemény itt. Van valami márka vagy üzlet tipp, hogy merre induljak? Belföldi beszerzés lenne a legpompásabb.
-
MPeter87
őstag
válasz Pszihonaranc #7082 üzenetére
Jófogáson vagy itt hardveraprón időnként van belőle eladó. Cégnél sajna nem tudom hogyan mennek ezek a cserék.
Volt nálam Leap V2, sajna nekem az sem volt túl megnyerő. Maga a szék baromi jó minőségű volt és sokféle állítási lehetőség volt azon is, viszont a derekamat nagyon gyengén támasztotta. Aki hátfájós vagy esetleg sérve van, annak felejtős.
Korábban volt eladó Gesture itt aprón, azzal is szemeztem, de a háttámla hasonlóan működik azon is, mint a Please-en, emiatt elvetettem.
Ha már drága irodaszék, én Herman Millert szertnék kipróbálni egy ideje, de azóta sem jutottam el pesten abba az üzletbe. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz MPeter87 #7084 üzenetére
Most mit használsz amúgy? Van valami ami jó derék támasszal van szerelve és ajánlanád?
Igazából nekem oly mindegy a márka, hogy steelcase vagy Herman Miller vagy akármi más, csak legyen kiváló ergonómiája, és minőségében tartós.
Nem kell a luxus, csak 1db egészséges gerinc :) -
Pszihonaranc
senior tag
válasz albiosz #7083 üzenetére
Én neked is csak azt tudom ajánlani, hogy elsődleges az ergonómia legyen a székben (állíthatóság elméletileg fontos, de gyakorlatilag, ha véletlenül pont a te formádra van öntve, akkor minek állítani, érted :P), második a minőség / tartósság. Dizájn halál mindegy szerintem.
Egy nagyon fontos aspektust nem említettél : mennyit szánnál rá? Illetve csak újat szeretnél vagy használt is játszik? -
F34R
nagyúr
Par hetes budget gamer szek mitol kezdett el nyikorogni? Nem vagyok egy toltottgalamb, de pehelysulyu sem. Elvileg Class4-es gazrugo van benne.
-
albiosz
őstag
válasz Pszihonaranc #7086 üzenetére
Köszi! Pont ezért nézegetem az irodai vonalat inkább. Ott nagyobb a merítés ergonómikus, szinkronmechanikás székekből. A dizájn nekem is tök mindegy, felőlem lehet hupilila is neonzöld karfával, ha kényelmes és hosszú távon segít az egészség megőrzésében.
Az ár jó kérdés, nem vagyok a saját pénzem ellensége. 100e körül jó lenne megúszni és használt is lehet.
-
MPeter87
őstag
válasz Pszihonaranc #7085 üzenetére
Itthon Noblechairs Hero Black Edition.
Előtte volt egy Merryfair Wau2, azelőtt egy sztintén Noble Icon.
Az Icon-nál jobb, valahogy kényelmesebb és van deréktámasz. A Wau2-nél a hatalmas ülőlap miatt jobb nekem.
Cégnél Haworth székek vannak, na olyat viszont még sehol nem láttam eladót. -
albiosz
őstag
válasz Pszihonaranc #7089 üzenetére
Szellőzés miatt talán a hálós lenne a legjobb, de nem ragaszkodom hozzá. Minden megoldás érdekel.
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan forgószéket, iroda, gaming, főnőki, mindegy, ami fontos lenne, hogy 120kg terherbírású legyen, napi több órát ülni benne, filmnézés, sorozat, éppenséggel kényelmesen hátradőlni, és a hátat jól, stabilon, masszívan tartja.
Több széket próbáltam pl:. [link] [link] [link]
Utóbbi van meg kb 1 éve de "űrhajós kiképző székké vált"... :/ (Hátra dőlők benne, kényelmes film, sorozat nézésért és mondhatni fekszek benne, borzalmassan zavar. )
Nincs eltőrve semmi, csavarok patent, de maga a háttámla borzalmas, nem lehet hátradőlni benne, mert fekszel benne.
Köszi.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz MPeter87 #7090 üzenetére
Wau 2 te jó ég ki nevezi el ezeket a székeket xd.
Tessék, itt van egy eladó Haworth szék
A noble székeken van derék támasz? Képről úgy tűnik, mintha nem lenne. -
user26
senior tag
válasz Pszihonaranc #7093 üzenetére
80e Ft ig max, tartok tőle, h egy 100e Ft is szék is hasonlóan járna nalunk.
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Pszihonaranc
senior tag
Figyelj csak, nézd meg ezt, egy picit több, mint a 80ezer, de 130kg teherbírású, van benne szinkronmechanika, gerinc támasz, fejtámla, állítható karfa és több fokozatban dönthető háttámla.
És elméletileg ki is próbálható, ha a közeledben van az üzlet.[ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
válasz Pszihonaranc #7096 üzenetére
Köszi, ne haragudj, de ez a lepkefogo halló hát tamla, nekem nem tűnik acélosnak.
Természetesen köszönöm a javaslat!Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest