Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz S e t h #3678 üzenetére

    Attól, hogy szerinted akinek rossz történik az életében, ami ellen panasszal él, már boldogtalan, nem biztos, hogy így van. Ezen érdemes lenne elgondolkodni...

    Tehát hozzád is betönek...akkor nem vagyok mégsem annyira egyedi eset.

    Nem állítottam, hogy nem általánosítok. De ha már engem ezért megkövetsz, akkor Te ne csináld. Pont erről beszséltem. Akkor prédikálj, ha Te nem teszed.

    Ha picit visszáb olvasol, van, aki normál hangnemben is tud válaszolni (személyeskedés neélkül), és úgy gondolom, amig ez így menne, nem konfliktusgenerálás lenne, max véleménycsere.

    A következő bekezdésre nem reagálnék, minden melónak megvan a sajtát nyűgje, baja. Most nem mennék bele, hogy melyiknek mi...

    Már megint személyeskedsz. LEAIRTAM KONKRÉTAN, hogy NEM RÓLAD BESZÉLEK. Mi kell még, hogy megértsd? Én Téged - vagy az itt jelenlévőket - egy szóval sem bántottam, lejrtam az ÉN EDDIGI tapasztalataimat. Ezzel szemben én voltam már hülye, kötekedő, hazug és miegymás...annyira nehéz lenne ezt mellőzni? Veled nem találjoztam, így rólad nem mondok véleményt. Leírtam 10 plédát, amit eddig én láttam, vagy látok rendszeresen. Mi kell még, hogy megértsd?

    Nem nézek ilyen szemeteket, van amelyikről azt se tudom mi...

    Miért, szerinted mi alapján kellene véleményt alkotnom? Amit hallok, vagy amit tapasztaltam...találd már ki. Ha a az alapján, amit hallok (média), akkor hülye vagyok. Ha az alapján, amit tapasztalalok, hülye vagyok. Akkor mi alapján?

Új hozzászólás Aktív témák