Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz BioNiCMaN #3575 üzenetére

    Vissaztérve a cipőmre:
    Nem hiszem, hogy számít, hogy ki lopta el...a mai napig nem mutattak fel tettest, úgy, mint a felsorolt több tucat ügy egyikében sem. Tehát az, hogy ez vagy az nem bizonyítja, én nem vagyok kisegítve. (Megjegyzem bebizonyosodott, hogy ő volt...) Ellenem több esetben elkövettek dologokat, de a rendőrség 1, azaz egy esetben sem tudod semmi érdemlegeset felmuatni, és a közvetlen környezetemben sem. (úgy is mondhatjuk, hogy én még nem találkoztam olyan emberrel személyesen, aki azt mondta volna, hogy a rendőrség megoldotta az ő ügyét, legyen az bármi, az autólopástól a betörésig).

    Ezzel szemben tucatnyi olyan emberrel találkozom nap, mint nap, akiket ezért-azért megbüntetnek...jogos, nem jogos, ez most nézőpont kérdése, de továbbra is kitartok a melett, hogy talán nem az autóban telefonálás, vagy a biztonsági öv be nem kapcsolása, netán egy lejárt zöldkártya a legnagyobb prioritású eset napjaikban.

    Tehát fellebezhetek. Minek? Csomó időm elmenne rá, és esélytelen. Bekerül az akta valami upac aljába, és 2 hét múlva megint kapok egy határozatot, hogy nem jött össze. Kit ámítsak? Magamat? Megtanultam. Soha többen nem bízom a rendőrségben.

    Ha majd Pista bácsi 42-vel a vasúti átjáróban elgázol egy gyereket, akkor biza szemét lesz. De valljuk be őszintén, erre vajmi kevés esély van.

    Ja, igen, még 1 dolgot elfelejtettem, eszembe jutott még1 ügy, amiből megint nem lett semmi: kb. 8-10 évvel ezelőtt édesanyámra a munkahelyén pisztolyt fogtak, és kipakoltatták vele a kasszát. Az is jól meglett, hogy ki volt...

    Re.: 4. Nézzük kinek is áll rosszabbul a szénája: nekem ill a családomnak és egész ismerősi körömnek, akiket összességében több millió forintra károsítottak meg, amit sosem láttak viszont, és még a tettest sem kapták el, vagy pár rendőrszóvivőnek, akinek azt kellett mondani, hogy igen, sajnos így állunk...

    Egy mondatban a lényeg: manapság aki tényleges vagyon vagy személy elleni bűncselekményt követ el, az megúszhatja, aki viszont csak olyat tesz, ami akár veszélyeztethette volna valakinek a testi/anyagi biztonságát (mondjuk egy gyorhajtás...) azt kíméletlenül megtorolják, mert erre jóval nagyobb erőforrásokat fordítanak.

    Én is csak arra reagáltam, amire volt kedvem. :D

Új hozzászólás Aktív témák