Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz biggamer #3537 üzenetére

    Ha ellopják a kocsimat, és rendszámot se cserélnek, akkor se találják meg, úgyhogy nekem aztán tök mind1, hogy utána már kit cseszegetnek és kit nem.

    Eddig:
    -törtek be hozzánk
    -törték fel az autónakt (összesen 5-ször 3 autót)
    -ellopták a biciklimet
    -ripityára törték az autónkat az utcán 10 másikkal együtt
    -kést szorítottak a nyakamhoz 4-en fényes nappal, még annó a suliból hazafelé
    -ellopták a feleségem 1 hónapos Nike cipőjét a munkahelyén

    És megmondom mi volt eddig ezekből: SEMMI! Ennyit erről. De hogy egy kicsit konkrét is legyen:

    A feleségem munkahelyén közös öltöző van, több cég öltözik ott. Feltörték a szekrényét, és kilopták belőle az 1 hónapos, 26K-s Nike cipőjét, ami addig 2-szer volt a lábán, akkor másodszor. El voltunk keseredve, így jártunk, feljelentést tettünk, persze semmi. Kb. 1 hóanp múlva megláttuk a cipőt egy másik lányon, így felnyomtuk a rendőrségen. Addigra a cipő már ramaty (széthordott, szétrúgott, letaposott) állapotban volt. Olyan 3 hóanpos huza-vona után kiderítették, hogy tényleg milyenk a cipő. Gratulálok! :C Újabb 3 hónap után, és kb. 4-5-szöri több órás rendőrségre járás után, tudod mi történt:
    A kiscsaj SEMMIT NEM KAPOTT. Feltört egy kib@szott szerkérny, kilopott belőle egy 26K-s cipőt, és SEMMI. Még annyit se, hogy dá-dá. A Cipőt elvették tőle, és ennyi. És mi mit kaptunk, megkaptuk a cipőt. Azt a cipőt amit közel 4 hónapon keresztül hordott egy rohadt büdös *****. Igen. Ennyi. Közölték velünk, hogyha nem vesszük át, akkor még a megsemmítés költségét is ránk húzzák. Volt egy 26K-s hibátlan cipőnk, amit visszakaptunk szétnyűve, lerugdalva, mocskosan, úgy hogy bűlött a ***** bűztől. Ennyit kaptam. Azon könnyen túltettem magam, hogy a károm soha, senki nem fogja megtéríteni, de azon, hogy az a rohad ***** megúszta minden nélkül....mit kellett volna csinálnom? A sz@rt is kiverni belőle? Az lett volna a jó? Ilyenkor, hol van a törvény?

    Mert tudod, egyszer már a saját kezembe vettem a dolgokat. Egy kis rohadék 30K-t lopott el a szüleim lakásából ezelőtt 10 évvel. (Akkor az egy kicsit több pénz volt...). 17 voltam, Megkerestem. Fogalmazzunk úgy, hogy elláttam a baját. 1,5 év vádhalasztás kaptam önbíráskodásért. Nesze neked rendőrség, és igazság. Hol a 30K-m? Hol a cipőm? És tudod, ha újra csinálhatnám, akkor a rohad cipőtolvajból is kiverném a sz@rt is. Mert megért a 1,5 évig minden hónapba rendőrnénihez járni...megérte. A végeredmény ugyan az lett midn2 ügyben, a káromat nem térítették meg, mindkét esetben hosszú órákat töltöttem a rendőrségen, de nekem ez elmúlt. Aki meg ellopta a 30K-t, annak élete végig ltászani fog a 12 öltés az arcán....és csak a kezem volt.

    Konkrét példa kellett, itt volt kettő is...nesze neked jogállam.

Új hozzászólás Aktív témák