Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz izomman1 #7083 üzenetére

    "Sajnos elég húzós a Vive ami azt illeti mindenért pénzt kérnek ebből a szempontból egy Oculus jobb választás abba legalább minden egyben van.."

    Mert a gyakorlatban mara mar teljesen mas piacot celoznak meg ha ugyaarrol a pontrol indultak is. A Vive mara gyakorlatilag egy business eszkoz amit otthonra is megvehetsz. Szinte minden ipari projekt Vive-ot hasznal es kommersz jatektemekbe is ezek mennek elsosorban. Itt teljesen lenyegtelen hogy 900EUR vagy 600EUR az ara a projektkoltsegeket figyelembe veve. Van Oculus is itt-ott, de inkabb ilyen architekturalis vizualizacio es demo amit a ceg a sajat irodajaban mutat be mert ott mas a kornyezet. Az Oculus viszont full knozumer termek teljesen erre a piacra koncentralva. Perszehogy nezegetik es probaljak es szeretnek ha mashol is hasznalnak, de nem egyszeru a helyzetuk itt es nem ok nelkul.

    "Az Oculus egyébként miért is nem mehet a TPCAST el?"

    Mert a kabel HDMI, de nem sima HDMI hanem speci bekotes igy kell egy masik valtozat a TPCast-bol is amit azt mondtak meg ebben az evben piacra dobnak. Az ara viszont egyiknek se lesz konnyen emesztheto otthonra, valami $250-et beszeltek a Vive verziora es ez EU-ban siman lesz 300EUR.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák