Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz darkpaws #38927 üzenetére

    Most már én is felkaptam a Q2-t, hogy megnézzem ezt a torzitást, natívban. :D
    A Beat Saber főmenüben (ahogy indítás után leokézod a health warningot) a fenti Beat Saber logo-ról én azt látom, hogy a logo azért alapból dőlt formázást használ. Tehát nem függőleges a B betűnek a bal egyenes szára, hanem alapból jobbra dől. Ezt viszont fixen tartja bárhogy forgatom a fejem, akkor is ha a szemem sarkából nézem, akkor is ha elforgatom úgy a fejemet hogy a nézőpont bal felső sarkában legyen a B betű szára. Nem torzított, az egyenes az egyenes.
    Ha neked torzít akkor vagy nem jól van a fejeden a HMD (biztosan jól állítottad be a pántokkal? IPD-det jól állítottad be?) vagy lencsehibás a Quested.
    Ezt és ezt a videót szokták a topikban linkelni de a2d2-nek is van egy videója, ha erre jár és gondolja majd belinkeli.
    Bár a legtöbben lencsehiba esetén inkább homályosodásra és kicsi sweet spotra panaszkodnak, nem torzulásra. A torzulás jellemzően rossz fejpánt beállítás eredménye szokott lenni.

    #38927darkpaws : "de mondjuk a legszélső pozícióban látom a display szélét .( ez is furcsa )"
    Ez nem furcsa, ez ilyen sajnos mindenkinél. Picit látszik a kijelző széle legnagyobb állásban. (ez is az olcsósítás egyik eredménye...)

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák