Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Hack3er #37323 üzenetére

    Ekkora IPD-vel nehéz headsetet ajánlani. Van barátom akinek szintén 71+ az IPD-je és szemüveges, számára csak a Samsung Odyssey+ volt jó, a többiben homályosságra panaszkodott.
    Ha rendelsz is valamilyen headsetet, csak újat vegyél online rendeléssel, hogy 14 napon belül vissza tudd küldeni ha mégsem válik be az IPD-d miatt.
    Jelenleg a sláger termék a Quest 2 aminek a legnagyobb beállítására azt írja az Oculus, hogy "66mm or larger".
    A CV1-ről lebeszélnélek, öreg harcos az már és ha használtan veszed szinte borítékolható, hogy előbb-utóbb valamilyen problémába fogsz ütközni és nem lesz kihez fordulnod (hibás HDMI kábel amiből nem létezik cseredarab mert egyedi, fülhallgató szalagkábel hiba, USB bandwidth problémák).
    A Rift S-el szintén probléma, hogy már újonnan nem igen kapni ráadásul annak csak szoftveres IPD állítása van. Q2-ben legalább van valamilyen hardveres beállítási lehetőség ha még kicsit butácska is.
    A helyedben olasz vagy spanyol amazonról rendelnék egy Q2-t, abban van távtartó is gyárilag a szemüvegesek számára. Ha az IPD miatt még úgy is homályosan látsz akkor vissza tudod küldeni 14 napon belül.

    A 70+ IPD jelenleg egy nagy szürke folt a VR világában, nincs olyan eszköz ami mindenkinek beválik. Ennek ellenére vannak redditen olyan hozzászólók akik 70+ IPD-vel sem éreznek semmi botrányosat a headsetben (vagy csak nem tudják mennyire éles lehet egy headset képe).

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák