Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz Raymond #35137 üzenetére

    Srácok, én ma egész délután "HP Reverb G2 review" videókat és cikkeket néztem, és Sebastian MRTV-n kívül egyetlen egyet sem találtam, amelyik kicsit is ajánlotta volna nem-szimulátorozásra. És még az ő videóiban is kínosan vigyáz, hogy nehogy olyan szituációba keveredjen, hogy lebukjon, de néha neki se sikerül.

    Aztán ma toltam megint Until you fall-t és rájöttem, hogy én nem tudnék visszatérni egy rosszabb kontrolleres VR világba. Ez a CV1-es egyszerűen hibátlan, és emlékszem, amikor még 2 szenzorral toltam, és néha kihagyott, mert kitakartam, mennyire idegesített. És a tracking egy dolog, de egybehangzóan gyengébb a haptikus feedback is, és a kapacitív gombok hiánya is fájdalmas.

    Nézem a videókat, és látom, hogy már a Beat saberben a menüt se lehet kezelni, ha csípőmagasságban van, vagy hogy az Onwardban csak leeresztett kézzel tudsz futni, és látszik, hogy megpattan a követés amikor újra a szemed elé emeled a fegyvert...

    Aztán megláttam, hogy kijött az új Star wars játék, és én nem tudom tolni :U ....

    Én ma rendelek egy Quest2-t meg egy Anker kábelt hozzá, aztán ha bejön, akkor visszamondom a G2-t, sajnos. Semmi kedvem még 600EUR-t költeni rá. hogy aztán összetaknyoljam az Index kontrollerrel.

Új hozzászólás Aktív témák