Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
Ezek az archival lemezek én úgy tudom hogy nem igazán jók a konzolokhoz! Képek,videók hosszútávú tárolására tökéletesen megfelel de hogy konzol folyamatosan olvasson róla játékot arra nem. Legalábbis a meghajtó nem igazán csipázza. De amúgy is az ára is igen csak cifra ezeknek a lemezeknek azért több mint 500 forint egyetlen egy darab lemezért egy kicsit húzós.
Ganz-[HUN]: Én ezeket a lemezeket szoktam rendelni tőlük. Most kivételesen 50db-os pakkot rendeltem egyébként 25db-os kiszerelést szoktam. A 25db-os kiszerelésekben még soha nem találkoztam hibással csak ebben az 50-es pakkban.
http://www.dvdlemezbolt.eu/VERBATIM-DVD-R-16X-CAKE-50-d32.htm
[ Szerkesztve ]
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Macska topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest