Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanyi19

    őstag

    Sikerült az automata felcsatolás, valamint létre hoztam egy vsftpd ftp szervert rajta, ezt is automata indításba raktam, működik is. Total Commander-ből tudok rá csatlakozni, tudok rá írni, tudom olvasni. Tehát kész a dolog, viszont a wanscam ip kamerám nem akar rá csatlakozni. Ha Cerbus ftp szervert hozok létre a pc-n, akkor arra fel tud csatlakozni és másolja is rá a képeket mozgás érzékelésekor. Külső atw-s ftp-re viszont szintén nem tud csatlakozni, még ha ki port forward-olom is a kamerát akkor sem(fix, publikus ip-m van)
    Mitől lehet ez? Van itt aki tudja? vagy melyik topicba érdeklődjek? Mit próbáljak meg?

    A másik dolog. Ha sikerül összehozni a kettőt szeretném a router teljes rendszerét kimenteni, hogy ha "elbarmolom" vissza tudjam állítani, vagy rá tudjam rakni egy másik ugyanilyen mr3220-ra, ne kelljen megint újra beállítani mindent.

    Még egy kérdés. Olyat tudok-e csinálni, hogy valamilyen csomagot is pendrive-ra telepítek. Ha igen ennek mi a neve? Hogy keressek utána?

    [ Szerkesztve ]

    “Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)

Új hozzászólás Aktív témák