Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz Nyugdíjas #8739 üzenetére
Hmm, en Kingston KTA-MB1333/4G-t nezem, valamivel dragabb, mint a KVR, de Kingston szerint ez iMac kompatibilis. A masikba Geil RAM-ok vannak, azt is Mac kompatibilisnek arultak, megy is vagy jo 4 eve vele a cucc . Csak most nekik nincs az ujhoz RAM-juk...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
sigmoid
tag
válasz Nyugdíjas #8843 üzenetére
Nem arra.
iTunes in the Cloud.
A bármikor eddig iTunes-ról megvásárolt összes számot letöltheted. Ugyanúgy mint az iPhone Appokat, a Purchased fül alól.Kivéve hogy nálam nem működik. Másnál se? Még nem aktiválták itthon, vagy nekem kell újratelepíteni a 10.5-öt?
...s elindulnék Nagy Szellemként rendet rakni a világban
-
rii
nagyúr
válasz Nyugdíjas #8947 üzenetére
nagyon köszi!!!
el is indult.iMac-en ki lehet valahogy kapcsolni a monitort?
izéééé ... google .... [link]
CONTROL + SHIFT + EJECT.
kár, hogy memtest alatt valahohgy egy bill. sem akar élni ....
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Zefír
őstag
válasz Nyugdíjas #9417 üzenetére
Mert nem bírok megülni a seggemen, és szeretem kipróbálni az új dolgokat
TheMarci
Hát az van, már régebben leírtam csak nem volt rá reakció., hogy van PayPal-om, de magyar, és Appstore nem fogadja el. Ezt onnan, tudom, hogy beakartam állítani, és azóta nem engedi kiválasztani, hogy nincs kártyám.
Rányomok, higy None, mint nincs kártya, beírom név, utca, Budapest, MO, irányító szám, ,
És akor kér area kódot, nah oda mit kell beírni?
Jah, és azt írja hogy az USA-ban lakom, hameg átváltok magyar Appstore-ba, (mert nyilván USA-ban nem fogadjak el a magyar címem, ) ott meg nincs lehetőség se PayPal-ra, sem a None-ra.
És azért idegesít mert nem tudok letölteni free appokat-se, mert bedob a fizetési beállításokhoz.VPN-t be állítottam, csatlakozik, de ugyanúgy az én IP-met írja ki..
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #9429 üzenetére
Pontosan ezt éreztem én is, amikor megláttam a kiemelt app-ok között.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Xero
nagyúr
válasz Nyugdíjas #9512 üzenetére
Pontosan. Lényegesen többet számít a környezeti fény. Nem mindegy, hogy milyen szobában, milyen fényforrások és milyen ablak elhelyezés mellett van használva az a monitor.
Én egyedül ezért nem hiszek a bolti kalibrációban. Nyilván jobb mint a semmi, de egy helyszínen végzett kalibrálásnál nekem nincs meggyőzőbb.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Nyugdíjas #9584 üzenetére
Éjjel megcsináltam egy visszaállítást, ugyanúgy nem megy a Boot Camp átméretezés.
Olvastam, hogy a bootcamp valójában nem csinál semmi különlegeset, csak átméretezi az Mac partíciót...
Pontosan mit kellene a sikeres Win telepítéshez ezek után _kézzel_ megcsinálnom?
1. Maradhat a GUID partíciós tábla, vagy kell egy MBR formátumú?
2. Elég ha Install media-ról átméretezem a HFS+ partíciót? -
Blaise
veterán
válasz Nyugdíjas #9657 üzenetére
Köszi!
Ezt néztem ki, csak fostam amiatt, mert nincs a Mac kompatibilitási logo mellette
szerk: a gyorsbillentyűket beállítja magának az OS? A Cmd gomb helyett a windows gombot kell majd nyomni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Zefír
őstag
válasz Nyugdíjas #9713 üzenetére
Tehát egy szavazat az iMac re. Mondjuk neked szerencséd volt, pont akcióban tudtad venni.
Azért nehéz eldönteni, mert ha iMac-et veszek, akkor ugye egyszerre több pénzt kell költeni, ami valljukbe egy diáknak munka nélkül, anyuciékon élősködve elég ciki, és nehéz...
Viszont ha mini-t veszek akkor nem kell egyben megvennem, először mini, aztán ha van kess akkor monitor. Lehet előbb kéne monitort is nézni,és akkor lehet mérlegelni..de imachez meg jár egér+klav kombó, ami szintén 40k... Na ilyenkor legyen okos az ember...
Főleg, hogy van vezetéknélküli egér klavom, eladni meg nem lehet 40-be..[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC, számitógép + monitorok (144hz, 75hz)
- GAMER PC - RTX 3080 10GB - AMD Ryzen 5600 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- RYZEN GAMER PC! RYZEN 5 // 16GB DDR4 // RX 480 8GB // 512GB M.2 SSD
- Játszós AMD v2 , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- GAMER PC - RTX 3070 - AMD Ryzen 5 5600 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest