Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz Czo #38743 üzenetére

    Perpillanat 3GB-ot fogyaszt az Edge 90 lappal, szóval elvileg nem kéne, hogy probléma legyen. A modul kivétel jó ötlet, azt egyszerűen meg lehet játszani. :K
    Tárhely nem probléma, jelenleg egy 512-es Nvme SSD van használatban, a fele bőven üres. Van egy NAS 4TB hellyel, azon tárolok mindent. A belső tárolón tényleg csak a rendszer meg pár program kell, hogy elférjen.

    RaZroX: na igen, alapból én sem vennék már 8GB-os rendszert, mikor lassan Win vonalon a 32GB sem elérhetetlen dolog.
    Igazából érdekel a rendszer mint olyan és kipróbálnám - de nem akarok túl olcsó (régi) darabbal kezdeni, mert nem szeretném, ha az korlátozna és amiatt ítélném meg negatívan a dolgot. Igazából szerintem az lesz, hogy veszek egy használt M1-es minit (8 vagy 16GB RAM-mal, ahogy sikerül találni) és ha nem jön be akkor el tudom adni minimál bukóval. Kb. mintha bérelném. :D Ha meg bejön akkor marad.
    Kérdés még úgyis a különféle perifériák használata, elvileg a Keychron Q6 és a Logi Master Mx 3s nem lesz probléma, a 2560*1440-es 27'-os LG monitor már kérdéses lesz (bírja-e a 144hz-et ezen a felbontáson, milyen lesz a betűk élessége). Szóval rá kell szánom magam lassan, mert a rendszer maga tényleg érdekel, csak visszalépést sem akarok a mostani setupról, ami bőven tökéletes jelenleg.

    :R

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák