Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    válasz Találtgyerek #60064 üzenetére

    Minden TH-m elszórom majd, csak nem tudom mikor vehetem tutira, hogy jön a fanacsomag :)

    #60065 fatal`
    tudom, mindenhol ezt olvasni :) Még az is lehet, hogy kimérve nem lenne nyomatékban difi, akkor valami karakterisztika miatt "más", és ezt érzi az avatatlan kezem gyengébbnek. De tuti h nem szórás miatt van, TX-ből a második van nálam, T300-ból a harmadik (mindig cseréltem garisra, ha volt a környéken eladó, olcsó, méggaris... aztán ezt a hobbim pár éve elengedtem, macerás volt :D ). T300 későbbi kormány 3 évvel, szal nem lennék meglepve, ha picit más lenne összességében. Sajna arra nem emlékszem, hogy a korábbi gyárikkal vagy a 599xx-el éreztem-e difit, de a 383-al van, ez fix.

    #60066 Géjza
    a ps4/5 kompatibilis dd-nél nincs választás, kötelező a gyári 8nm :( fanánál (is) a konzolos lehúznivaló népség, de máshol még náluk is rosszabb a helyzet... (kvázi 2 kormányt kell tartanod a két nagy konzolgyártóhoz). mekis perec -> mclaren gt3 ?

    #60067 mmdms
    a 35-ös nascart imádnám, de az TÉNYLEG "nagyon" nehéznek is tűnt a nagy mérete mellé :( végképp nem mertem/merném...

    --

    nem tudom eldönteni, hogy visszakonfigoljam-e QR1-re a szettet. videok alapján a QR1-et kb felesleges csavarozni, még ugy is mozog picit, PONT ahogy a QR2 is fog (szintén videok alapján), szal quicknek mindkettő quick maradhat...

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák