Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsozsa74

    őstag

    válasz jlaci74 #59186 üzenetére

    Akkor pár gondolat egy olyantól, aki konzolról jött át szimezni pc-re, igaz, hogy már jó 8 éve.

    Az, hogy itt a topik viszonylatában 80%-os a pc-s szimesek aránya ne tévesszen meg! Ez egy hardcore szimes topik. Tény, hogy a hardcore szimek pc-n vannak. Itt sokan (én sem vagyok kivétel) egy vagyont költenek a pc-kre, kormányokra, kiegészítőkre, amelynek nagy része nem is működik konzolon. A pc-s szimezés (jó minőségben) elég zsebbenyúlós dolog, már alapból csak a pc ára miatt, ami alaphangon két és félszer annyi, mint manapság egy csúcs konzol.

    És tévedés ne essék konzolon is vannak jóféle autósok, még a szimekből is akad, mint AC, ACC, Dirt Rally 1-2, WRC. De ott van a kevésbé szimes vonulat is, amelyek kormánnyal jól játszható autósok, a pCars 1-2-3, GT Sport, GT7, az új Forza Motorsport, amelyben szerintem szenzációs lett végre a kormányos vezethetőség és a fizika is. (én pc-m játszom, de nem hiszem, hogy boxon más lenne). Igen, pc-n mindegyik lehet jobb-szebb, több pénzért. De konzolon se szarok, főként elsőre tök nagy élményt tudnak nyújtani.

    És egy jobb kormánnyal, pedállal, váltóval konzolon is nagyobb az élmény hidd el! Én akkoriban még a legfullossabb Fana cuccal toltam Xbox One-on és sokkal jobb volt, mint a TM aktuális cuccaival.

    Szóval ha bele akarsz kóstolni és nem akarsz egy vagyont költeni, nyugodtan kezd konzolon, akármelyiken is,nem fogod megbánni. Aztán ha elkap a hevület, ráköltheted a gatyád egy jó baszó pc, tripla monitor vagy VR kombóra is... :K

    Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

Új hozzászólás Aktív témák