Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #47800 üzenetére
Szerintem too late to the party. De biztos lesz, aki megveszi, akinek már több TM perece van. -
JulesTS
őstag
Én formulát használtam, ami csak annyiban más hogy alul is van egy küllő. De most a DD1-hez adott F1 lesz a "fix" túraautós kormányom.
A Formula perecet végül nem eladtam, hanem Porsche 918 RSR-re cseréltem amit le is teszteltem, mert Makaóban lesz holnap versenyem, a visszafordítóban meg kell tekerni rendesen, hogy bekanyarodjon. Oda már kényelmetlen volt a Formula perec, kis kormány lock-nál túl érzékeny volt az enyhe kanyaroknál, nagynál meg nehéz volt a hajtűt bevenni. Leaderboardon javítottam egyből 3mp-et a tavalyi időmön amivel akkor bejutottam a Championship 4. csoportjába. 10. vagyok a leaderboardon:
https://game.raceroom.com/leaderboard/?_pjax=true&track=2123&car_class=class-9233&driving_model=2 -
JulesTS
őstag
Elsőre nem éreztem különbséget, ugyanolyan volt mint a CSW, de amikor mentem egy futamot Spa-ban TC nélküli hátsókerekessel, azt vettem észre hogy olyan megcsúszásokat tudok megfogni, amit CSW-vel nem, mintha előbb jönne a visszajelzés.
Arcade játéknál, vagy olyan szimulátornál, ahol nem a jármű fizikából számolja az FFB-t semii előnye nincs a CSL DD-nek egy CSW V2.5-tel szemben. -
Kommy
veterán
válasz JulesTS #47806 üzenetére
Nem csináltam, de nem egy nagy dolog. Tehát ahogy szét van szedve a kormány és le van véve az eleje ha a gombokon rajta van "sapka" akkor a helyükön maradnak és az ott levő gombok aljára ragasztottam csak egyszerűen rá, ezzel megszüntetve a gombok holtjátékát.
[kép]
A kapcsoló és a gomb közötti hézag van kitöltve a szivacsos ragasztóval.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Fehercsoki #47811 üzenetére
Értem Nekem minden szim megvan ha tolok valamit az iRacing, de! szeretem a GT sorozatot könnyed simcade kikapcsolódásra és mivel GT óta mindel toltam most is szoktam.
Teljes TM ökoszisztémával rendelkezem, de majd a cocpitba cserélgetem a bázist ha GT akarok tolni mert ez PC only... okos ez a TM, mert nem akart PS licencet fizetni LOL.
Vagy eladom és átálok Fanára.. -
zsozsa74
őstag
Kivéve AC, ACC, Dirt Rally 1-2. Akkor a lazábbak: pCars1-2, A még lazábbak: GTS, GT7, Forzák, a sok rally játék... És akkor ezek mellett kint van kb 200 milla konzol, amin futnak ezek. Szóval nem csak pc létezik ám! 😉
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
JulesTS
őstag
válasz proci985 #47807 üzenetére
Ahogy fatal` is írta, saját mekkmesterkedés. Atesz féle váltó tartóra hegesztettem laposvasból eszkábált tartót. Olyan erős, hogy annál fogva meg lehe emelni az egész állványt, pedig van súlya (48kg).
Itt vannak róla képek:
https://4utem.blogspot.com/search/label/kezifek -
Neck
veterán
Én is a TM DD-re vártam, és itt bukták el nálam, hogy PS-en nem megy. Szerintem váltok én is Fanára.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
GalaHU
őstag
Tök jól sikerült ez a Thrustmaster bejelentés, minden második ember eldöntötte hogy megy a Fanatec-hez...
Landshut-ban gondolom dörzsölik a tenyerüket.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
mmdms
addikt
válasz Rico33 #47795 üzenetére
Nem tudok donteni, egy f1 vagy meklaren kormany legyen. A mekis videok alapjan nem tul jo anyaghasznalatu markolattal van, ellenbe masfelszer olcsobb. Az F1 sokkal komolyabbnak tunik, es van alapbol magneses valtoval. Mennyivel szelesebb a meklaren kormanya?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
JulesTS
őstag
válasz fatal` #47799 üzenetére
A régi műanyag tengelyvég/QR is vicc. A facsavar nélkül a T300-on is lelazul.
Új fém QR-t kellett volna csinálniuk hozzá egy műanyag adapterrel a régi perecekhez...650 csak a bázis? Vagy pedállal, pereccel csomagban?
Ha csak a bázis, akkor az 500 euro-s CSL DD 8Nm és a 600 euros GT DD 8Nm (PS komp.) mellett elbújhat... (persze ha lehetne kapni őket...) -
JulesTS
őstag
Nekem csak Formula és F1 perecem volt/van, mindkettő APM-mel. Én nagyon szeretem, amióta megvettem szinte mást nem is használok. Fiamnak szeretnék Maclaren-t, de @Laby nem hajlandó a csicsamicsa GT perecre cserélni. Szóval a GT perecemet el kellene adnom, hogy utána össze tudjam hasonlítani az F1-et a Maclarennel...
Sokan mondják, akiknek volt mindkettő, hogy a Maclaren ugyan olcsóbb, kevesebb gomb, meg műanyag QR, de inkább azt használják a nagyobb mérete miatt és jobban kézre is áll. A Maclaren-en alapból rajta van a 4 funkció közül választható dupla analóg fül (kuplung fogáspont szerintem a legfontosabb), az F1/Formula pereceknél meg szinte kötelező vétel az APM (180 euro plusz), amivel megkapod a dupla analóg fület. Azt számold hozzá, hogy a Maclarenhez érdemes fém QR-t venni, az F1/Formula perecekhez meg APM-et. -
fatal`
titán
Fanatec Black Friday
Sírni fog a pénztárcám.
V3-at biztosan behúzom ennyiért. Aztán a Formula perecet majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz JulesTS #47839 üzenetére
A BPK-val vagyok bajban, nem tudom, hogy berakjam-e mellé majd, nem biztos, hogy használni fogom. Viszont később külön rendelni meg nagyon megdobja a szállítást.
Most még az inverteden is elgondolkodtam, mert én főleg rallyzom. De szerintem jó lesz a sima
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Én szeretem a road car feeling szerű féket. Megrendelem majd mellé aztán meglátjuk, legfeljebb eladom.
A mount gondolom szívás lesz, főleg mert nem akarom leszerelni a heel platet a piros csavarok miatt.
#47841: Termékenként nő a szállítási költség már az elmelkedett árak miatt, úgyhogy simán lehet, hogy ugyanúgy.
Ráadásul gari meg miegyéb, meg azt úgy nem szállítják több címre, úgyhogy nem biztos, hogy jó ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz fatal` #47843 üzenetére
Igazabol te is leirtad, ha kell akkor orulsz, de ha nem ez tuti nem marad a nyakadon.
Ezt nem tudom pontosra megmondani, a kicsomagolas es gyonyorkodes utan hoztam a szerszamost es szetkaptam, atcsereltem a feket es a kuplungot, kozbe egy gyari elasztomert kivettem es a bpkbol a legkemenyebbet beletettem. Ezutan is csereltem mar de felcserelt pedalokkal sokkal nagyobb szopas, utban van az egesz pedal bal felso laba, pont a furatra is ralog, ugyhogy lecsavarozni se tudtam.
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
fatal`
titán
Vajon új cuccok nem jönnek, vagy azt később mutatják be?
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Vettünk egy arduino alapú SimTech "WRC szimulátor" kéziféket. A PC látja, kalibrálható (analóg jel a throttle-hoz van társítva). AC-ben szépen működik is. Ellenben az FH5 (GamePass verzió) nem látja, nem tudjuk társítani mint E-Brake, hiába húzogatom . A fő cuccos Fanatec DD + CSL, ezek természetesen működnek. Fana kézifék is van nálunk - ezt lenne hivatott lecserélni ez a kézifék -, azzal nem volt gond.
Forza support oldal szerint a multi-USB-nek mennie kéne... mi csinálunk rosszul valamit? Mintha a második USB egységet nem látná a FH... köszi előre is minden ötletet.uff
-
nagyúr
A PC látja, kalibrálható (analóg jel a throttle-hoz van társítva)
Lehet ott a hiba. Külön jelként kellene megadni, nem gáznak... Persze nálam külön axis-nak jelzi, nem throttle-nak. Amúgy megy is a multi usb, nem tévedtek."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- NVIDIA® driverek topikja
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs