Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz vzozo #1718 üzenetére

    azt hiszem az orangepi-vel nem tudom reprodukálni, mármint hogy lsusb látja az eszközt és háttértárat alapból. Viszont ez nem tud usb-ről bootolni, max ha az sd kártyára teszek valami segéd cuccot.

    Egy dolog tűnt fel még: az odroid n2 esetén az chipset nem magától tudja az usb bootot, hanem az spi flash-en van egy petitboot nevű dolog, amit betölt és az tud usb eszközt kezelni. Nem tudom, hogy valahogy ki lehet-e deríteni, hogy esetleg van-e újabb verzió petitboot-ból, mint ami neked van a board spi flash chipjébe sütve. [link] Hm úgy látom a menüje kiírja a dátumát. [link] Elvileg sd kártyára másolt megfelelő fájllal saját magát tudja frissíteni.
    Úgy látom februári a legfrisebb [link]

    Bár, ha jól értem, a topicjukat a petitboot helyett volt fekete képernyő [link] . Láttad te már a menüjét vagy neked is fekete volt? mintha írnának valami képernyő felbontás kommentet a petitboothoz is. [link]

    Nem emlékszem, hogy pendriveről vagy sd kártyáról bootoltál a próbáknál. Esetleg ha pendriveről csináltad, akkor próbáld meg sd kártyáról (vagy emmc-ről). Mert pendrive esetén is a petiboot tölt be előtt, sd kártya esetén viszont azt hiszem az teljesen kimarad a folyamatból. Így ki lehet zárni, hogy a petitboot kavar-e be.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák