Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz Uzsito #1631 üzenetére

    Tényleg nagyon jó. Őszintén, nem számítottam arra, hogy ez így tényleg működni fog.
    Nyilván ismerni kell a határokat és nem árt, ha jó előre felkészülünk kb. mire lehet számítani. Amire nekem kell, arra úgy néz ki, hogy teljesen megfelel. Most az érdekel majd, hogy mennyire stabil, vas és szoftver egyaránt.
    Ez tipikusan olyan helyen lesz, hogy ha egyszer beállítom, akkor jó sokáig nem szeretnék hozzányúlni (bár ezt úgysem fogom kibírni :DD )

    Lengyelországból rendeltem, az egész szállítással kb. 15e volt. Majd kikeresem a címet. Nagyon profi cégnek tűnik, webshop, online fizetés, GLS aznap felvette, két nap és már nálam volt kézbesítve. Sok magyar webshop nem ilyen gyors. Emígy Kínából kellene ezt is rendelni, de jön a szokásos vám, áfa, stb, mert akkor már ugye több mindent rendelek, ha már fizetem a szállítást. No, meg bíztam benne, hogy hétvégére nálam lesz:)

    Iperf mérés (van más forgalom is a hálózaton, nem tudom most lekapcsolni), de hibátlan:

    Táp: na, ezt örömmel hallom. Mint írtam, ehhez nem igazán értek. Sőt, egyáltalán. Sokat olvastam arról, hoyg méregetik, terhelés alatt, stb. Ami biztos, hogy jobb kerülni a microUSB tápellátást, itt is meg lehet oldani egy minimális barkácsolással.

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák