Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    Az iskolákat egyenlőre azért nem zárták be, mert a szülők még tavasszal felhasználták a full éves szabadságkeretüket(már aki nem hajitotta a nagyszülőkhöz full nem érdekelve hogy esetleg veszélyt hordoz a dolog..), és nem akartak megoldást adni a munkavállalók, és a munkáltatók kezébe sem ezzel kapcsolatban..
    Az én cégemnél aki nem tudta megoldani a gyermek elhelyezését tavasszal, az a szabadságkeretén túl kapott pluszba rendkivüli szabadságot, de ez szerintem elég egyedi, nem jellemző a magyar munkáltatókra.
    Ha az állam ebbe beleszólt volna, és pl. vállalja hogy a gyerekes szülök egyikének fizeti a kieső bérét, vagy jó magyaros módon kis hárítással kötelezi a munkáltatót rendkivüli szabadság kiadására, akkor ugyan félmegoldással de mehetett volna a digitális oktatás.
    A másik oldal hátterébe nem látok bele teljesen, de a hozzánk bejáró tanárok egész nyáron mondogatták hogy digitális oktatásra készülnek szeptembertől. Őket is totál meglepetésként érte hogy nem az lett.
    A napközis rendszert eleve sok iskolában kitolták kicsit, és tovább maradhattak a gyerekek, tehát akár az is megoldható lett volna hogy aki nem végez mire a gyerek, az dolgozik, de eljön hamarabb, így nem is kellett volna komplett napokat megoldani a dolgozó szülőnek és munkáltatónak.
    Lényeg hogy ennél kevésbé veszélyes megoldások is müködtek volna, ha van aki müködteti. Már késő bánat, de tény hogy eléggé víruslabor elszabadult érzés nálunk is:
    három gyerekből kettő iskoláskorú és két hete betegek(náthaszerű tünetek, de már a legkisebben kivül mindenki elkapta), ha nem ezt hozzák haza hanem azt a másik vírust, az is végigfertözőtt volna, pedig azért elmondom hogy maszkot viseltek a betegek a családban, fertötlenítettük a kilincseket stb.. tehát próbáltuk megelőzni, mégis az egy légtér, összezártság megteszi a magáét, pláne hogy ez most valami komolyabb cucc, mert két hét alatt sem gyógyultak ki belőle, még mindig taknyolnak..

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák