Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz radi8tor #46199 üzenetére

    Jelenlegi helyzetben én sem értettem, miért csökkenne más halálokok miatt elhunytak száma, ami tavasszal persze érthető volt. Ha az emberek rettegő része is feljönne a felszínre, láthatná a szokásos napi forgalmat. És mostanában egész szépen süt a nap is, D vitamin szlopálásra is alkalmas az idő. De hogy mondjak jó hírt is, Aréna Mall eléggé dugig volt délelőtt és egész épületben példás a maszkviselés, jellemzően ezek a divatmaszkok mindenkin, sok helyen árulják is ezeket, előnye az ilyennek, hogy szabása miatt nem lehet lehúzni ormányról.

    Nemrég itt volt bizonygatás az oltásról....no viszont a tényleges szakértő ezt írja:

    van néhány bizonytalanság, amit még nem tudni, így például, hogy a sokféle oltóanyag közül melyik lesz igazán biztonságos, valamint hatásos, illetve, hogy a hatásossági spektrumban mi lesz a különbség a szerek között. Ugyanis sok új technológia jelent meg, közülük néhány olyan, amit soha, semmiféle védőoltás kapcsán nem használtak széles populációk oltására. Nem tudható azt sem, hogy mondjuk száz beoltottból hány embernél fogja kivédeni a fertőzést egy esetleges vakcina. Megjegyezte, a jelenlegi iránymutatások alapján, ha már 50 százalékos lesz a hatásosság, el fogják fogadni, ami nagyon jó arány, de mégsem nyújt 100 százalékos biztonságot. További bizonytalanság, hogy vajon mennyi ideig fog tartani az oltás utáni védettség, szükség lesz-e például az évenkénti újraoltásra, hasonlóan, mint az influenza esetében. Végül pedig a harmadik nagy bizonytalanságot az adja, hogy magát a fertőzést fogja-e kivédeni az oltás, vagy esetleg csak a súlyos lefolyás ellen fog biztonságot jelenteni.

    ezt külön kiemelném helyi szakértőnk kedvéért:

    sok új technológia jelent meg, közülük néhány olyan, amit soha, semmiféle védőoltás kapcsán nem használtak széles populációk oltására forrás

    eladó Samsung PM883 1,92TB industrial SSD 45eft

Új hozzászólás Aktív témák