Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz pjen #29270 üzenetére

    Persze h több oldala van. Erre tök jó példa Kemenesi nyilatkozata: még bármi lehet. Jelen tudásunk szerint A opció a valószínű, de nem vetik el a B vagy C opciót se. Ezt jelenti a bármi lehet. De ezeket az A B C opciókat tényekre alapozzák, tudományos előrejelzésekre, stb. Az időjárás előrejelzést meg tökre szokás fikázni valóban, csak azt felejtik el a népek, hogy 1-2 napos távlatban pontos az erlőrejelzés az esetek túlnyomó többségében - és ez is tudomány.
    Szóval ne kezeljük úgy, mintha random találgatás lenne :)

    A német papír azért komplett baromság, mert bizonyított tényeket hagy figyelmen kívül, és húz ki a s*ggéből ellenkező véleményeket, amiket tényként állít be. Az a kettő, amit bemásoltam, ennek a tökéletes példája. Keresd vissza, én is többször linkeltem már általános elfogadott kutatásokat, amik bizonyított adatokkal dolgoztak, és pl kihozták h átlag minimum 5 évvel rövidítette meg az elhunytak életét a koronavírus. Átlag!!

    Csak ezt szerettem volna megértetni.

    [ Szerkesztve ]

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák