Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Asbee #20344 üzenetére

    "Ez a teherautós téma nap mint nap előjön. Nem azért szállították őket úgy, mert annyi elképesztően sok halott volt, hanem mert nem volt ki eltemesse/ hamvassza őket"
    Teljesen egyetértek Veled!

    Az Én véleményem szerint ezzel az USA kiállította a szegénységi bizonyítványát (és akkor még finoman fogalmaztam). Kimondhatatlan milliárd dollár áll rendelkezésre, és mit csinálnak? Ahelyett, hogy vennének "pár" megyével arrébb egy megfelelő méretű földterületet(vannak olyan megyék, ahol nem ritka, hogy több ezer hektáros birtok van 1 tulajdonos kezében), oda felhúznának egy krematóriumot, oda elszállítanák, elhamvasztanák, tisztességesen eltemetnék az elhunytakat (vagy akár szétszórnák a hamvaikat, még az is kulturáltabb módszer lenne), ehelyett a Hart szigeten, rabokkal ásatott tömegsírba, "szkafanderes" emberek által rendezgetett, targoncákkal összepakolt "pléhkoporsókban" ásatják el a szerencsétleneket...

    Úgy látszik a "csillió milliárd" dollárból nem futja, hogy emberhez méltóan adják meg a végtisztességet az -amúgy is kitudja hány éve vagy évtizede hozzátartozó nélkül, életüket egyedül és/vagy magányosan leélt- elhunytaknak.
    (Várhatóan egy közpark is ilyen sorsra fog jutni, és nem csak NYC-ben)

    Az meg még persze "hab a tortán", hogy a "temetésről" készült képek bejárják a világot, és ha egy idős ember ezt meglátja a neten, TV-ben stb, akkor a szemében megjelenő könny, az nem az örömtől van...
    A média több kárt okoz, mint maga a Covid19, mert a Covid19 a testet képes pusztítani, a média meg a lelket...

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák