Új hozzászólás Aktív témák

  • this is life

    Ármester

    válasz Vesa #100720 üzenetére

    Az emberek életének megmentése , megvédése itthon sosem volt cél, ez látható a ténykedésükbôl , (későn meghozott intézkedések , a saját köreiken kívül lényegében alig segítenek a hátrányos helyzetbe jutott vállalkozásokon, embereken ).

    Az oltási "versenyre" azért vannak rá feszülve, mert az egyetlen olyan dolog a járvány kezelésben , amivel dicsekedhetnek , bezzegezhetnek .
    De ezt is el tudták rontani , hiteltelen kommunikációval (emiatt nem feltétlenül repdes mindenki az örömtől , ha egy kevésbé preferált vakcina van terítéken), a győzelmi indulok, szólamok is ide tartozik pl x millió oltott (igaz csak egyszer ) és nyitunk mert megérdemeljük . Persze ha nem halad terv szerint ,akkor mindenki hibás a döntéshozókon kívül .
    Ne akadj fent az oltási propagandán , pr kormányzás van , számukra a halottak csak egy statisztikai adat , mint ahogy azon honfitársaink számára is , akiket nem érint személyesen .

    Ami itthon következetes volt , hogy minél jobban eltolni a szükségszerű zárást(nehogy már támogatni kelljen bárkit is ) , aztán ha balul sül el a dolog , akkor elhallgatni a valóságot , ész nélkül tolni a kínai vakcinát mert abban van nekik zsé és ez által értelem

    Az oltassal nincs, nem lenne gond , a nagy átlag se problémázna ha itthon a járvány kezelése kellően transzparens lett volna (tudom nagyapámnak ha áramszedője lett volna akkor ő lenne a 4 villamos) , de hol voltunk, vagyunk az átláthatósággal ?

    Próbálj vigyázni magadra és szeretteidre , légy tisztában azzal , hogy csak magadra számíthatsz , sosem volt opció a társadalom megvédése , a fő prioritás , hogy minél kevesebb szavazót veszítsenek .
    A munkájukról pedig egy ev múlva véleményt lehet nyilvánítani .

    Floyd80
    Azt a majmot , már gyermekkorban vízbe kellett volna folytani , hozzá képest Győzike is napként ragyog .

    [ Szerkesztve ]

    Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

Új hozzászólás Aktív témák