Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz Banano #121909 üzenetére
Köszönjük az építő hozzászólást.
Hungarokatalán vagy Szittyamadridista?----
A pool szerintem jobbam járt volna, ha az ajaxot kapja.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
paatrick
őstag
válasz Banano #121960 üzenetére
Na ebben azért ne legyél biztos.
A fél Barcelona 2 év múlva nyugdíjba megy kb. és semmi értékelhető utánpótlást nem látni utánuk. (Jordi Alba, Pique, Busquets, Rakitic, Vidal, Messi, Suarez)
A Real Madrid jelenleg 0 normális csatárral rendelkezik. A semmiből venni 2 ilyen szintű csatárt meg nagyon zsebbenyúlós, meg kit is amúgy?Angoloknál a Chelsea nyilván nyomi szinten marad miután Abramovics már elzárta a pénzcsapot, ManCity önti tovább a pénzt, a Liverpool felépült, Tottenham felépült, Arsenal vegetál (mint mindig). ManUnitednél is azt mondták a tulajdonosok hogy van pénz lóvére, és végre Solksjaer személyében van egy olyan edző is aki az ellensúlyokat kivágja a csapatból (Fellaini már ment a levesbe, Herrera indulóban, Valencia megy, Ashley Young remélhetőleg megy, Pogba menni akar) szóval 2 év múlva durván visszajöhetnek.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Banano #121960 üzenetére
Lehet, hogy te poénból/odaszúrásból írtad csak a bundás témát, de felnéztem az NSO Facebook oldalára és nem is kevesen vannak, akik komolyan azt hiszik, hogy bunda volt a tegnapi meccs. Ha az volt, akkor triplázzák meg a fizetését az összes játékosnak, mert ilyen brutális színészi teljesítményt még nem láttam.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Weblap készítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik