Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Sickboy25 #53985 üzenetére

    értem az álláspontod.
    egyet tudok, ez van és valószínű egyre több ilyen lesz. és sokan lesznek majd a stadionokban és ti meg ott fogtok kint állni és morogni, mert nem marad sértődöttségetekben másra lehetőség, miközben bent meg élvezik a meccset, tiszta és rendezett körülmények között. aztán egy nap, mikor már tényleg nem bírod, bemész, lenyeled a vénaszkenner által okozott békát, beülsz a nézőtérre a kölyökkel és azt mondod, hogy nem is olyan rossz ez, sőt, kifejezetten tetszik. és azon kapod magad, hogy a következő hétvégén is ott fogsz ülni a gyerekkel. nem tudok erre mást mondani, csak ezt. és szabtamnál is ez lesz, mert az értelmetlen keserűségen túl semmi mása nem fog maradni a tévé képernyő előtt, miközben mások boldogan nézik a lelátóról a meccset.
    és azt se gondold, hogy majd mikor az angol stadionokat modernizálják, akkor nem kapják azok meg ezt a rendszert, vagy ennek már a második, vagy harmadik generációs verzióját. de, megfogják kapni.
    fizetsz bankkártyával? persze, hogy fizetsz... hadd ne menjek bele, hogy mi mindent tudnak rólad már rég, ha akarnak. semmi újat nem fognak megtudni rólad, mert egy teljesen zárt rendszeren, ahol kifejezetten id-hez rendelt scan van és nem névhez mit tudhatnak meg, kb semmit, nem ebből tudják meg hogy mi van veled, ha akarják.. ez a te biztonságod szolgálja. elég szkeptikus vagyok ilyen dolgokban, mivel banki rendszereken dolgoztam pár évet és magam is folytattam kutatási munkákat adatbiztonsági törvények után egyes projektekhez és azért van ott keményen törvényi szabályozás. nem úgy megy az, hogy akkor kérem a nagy hohohoról az adatokat, mert a bagózó főtörzsnek ilyen kedve van. ehhez komoly nyomozás és ügyészi engedély kell.. na mindegy, én most is azt mondom, hogy feleslegesen aggódtok emiatt és csak magatoktól vonjátok meg a jót. vegyetek bérletet, jegyet és menjetek el családdal és élvezzétek a meccset.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák