Új hozzászólás Aktív témák

  • LyonnaisFan1

    őstag

    válasz grizlisandor #194145 üzenetére

    Nem hiszem.
    Bar most fog jonni egy jo sok meccses szoporoller, kezdeskent a Marseille idegenben.
    Am. ideny vegeig van opcioval (de annak eletbe lepesi eselye valahol 0,0001% korul lehet, mert nemzetkozi kupaszereples eleresevel valhatna aktivalhatova.), es Textor gore hajlamos kirepitgetni az erdekeltsegei ala tartozo klubok edzoit

    A cel (ha egyaltalan lehet ilyenrol beszelni) az lehet, hogy valahogy tulelni az oszt, aztan telen erositgetni.
    Aztan vagy bevalnak, vagy nem.
    Ami meg messze nem biztos. Az OL-be epp eszu jatekos be nem teszi a labat, a DNCG novemberben felul fogja elv. vizsgalni a klub aktualis penzugyeit, de ketlem,.hogy barmi is lenne. (Ja es meg ott az elv. fuggoben?! levo Ernest Nuamah ugy, mert felnyomtak a Lyont egyes francia klubok. Trukkel tudott OL mezbe oltozni. Rwd Molenbeek vette meg, majd kotelezos veteli kolcsonnel ment Lyonba. Mindketto Textor tobbsegi tulajos klubja.)
    Most brazil horda erkezeserol megy a pusmogas, koztuk egy kapussal. Na igen am, de forditott nyolcas legiosokat nem lehet tudtommal alkalmazni, arra is van valami szabaly, hogy x jatekos szerepelhet csak kezdoben/meccskeretben, mint nem europai jatekos.

    [ Szerkesztve ]

    As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

Új hozzászólás Aktív témák