Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Napfénysüti #179394 üzenetére

    Van egy kettő akik szándékosan szopatnak, velük a mérleg is mutat csalafintaságokat.
    De ezen látszott hogy sajnos egyszerűen debil.
    Amíg tesó meg egyéb lehet klubcsapat board tag a másik meg bíró addig nem várok mást, meg amíg olyan bírót küldenek aki adott területen született vagy lakik életvitelszerűen.

    Ez a meccs a tökéletes példája volt annak, hogy a VAR-nak a második sárgát is vizsgálnia kéne, mert pontosan az a következménye az adott meccsre nézve mint az azonnali pirosnak.
    Mindkét esetben rendesen kérte a Lecce játékos a sárgát, nem is első sárga utáni első és nem is apró faultokra nem kapták meg a másodikat. Ezen felül volt egy eset ami karcolta az azonnali pirosat, tehát egy bírónál aki lát ez 2 második sárga, és ha szigorú akkor még egy piros.

    Kirívóan botrányos volt a játékvezetés, ha oktatni akarnak ezzel, akkor megvan a példa a hogyan legyél főszereplő és a meccs bohóca tétel.
    Emellett persze élete meccsét játszotta a kapusuk, Patricio úgy kapott egy gólt, hogy dolga semmi nem volt, Falcone viszont két óriási bravúrt mutatott be és volt dolga rendesen.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák