Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Egon #168408 üzenetére

    A két klub jegyzése meg hasonló, ha meg a BL tapasztalatot csoportkörben nézzük (az elmúlt 8 évre kivetítve mondjuk) akkor a Qarabag-nak jelenleg a többszöröse a tapasztalata.

    A Zürich, vagy a Lech Poznan, akkor azok kiverése indokolt volt a nemzetek közötti differenciákat megnézve? Hibás ez a logika, ez az összevetés alapját nem képezheti. Ez a Qarabag jól össze van rakva, nemzetközi szinten most erősebbek voltak.

    A Lech Poznan is több, mint kétszer annyit ér, mint ez a Qarabag mégis 1-0-s vereség után 5-1-re verték őket, s mentek tovább 5-2-s összesítéssel... A lengyel foci még magasabban jegyzet, akkor hogy is van ez? (úgy, hogy nem erről szól, hanem klubcsapatokról, BL tapasztalatokról, pillanatképekről egy csapat formáját, nemzetközi tapasztalatát, tudását, magabiztosságát, higgadtságát tekintve)

    A rutin mindentől többet ér... ezt ne felejtsük el, s ők bizony sorozatosan rengetegszer megcsinálták, valamire nagyon ráéreztek. Igen, kisebb pénzből, aztán mégis: nagyobb csapatokat verve jutnak folyamatosan BL csoportkörökig.

    Há', de várjunk már, a svájci csapat is 3x annyit ér, top 15 nemzetközi szinten is a svájc nemzetközileg, akkor most mi van? :D

    Ennyi, ez a Qarabag jobb csapat volt most, mint a
    Lech Poznan, a Zürich, vagy az FTC.

    EL csoportkör lesz szerintem, szinte borítékolható.

    (A francba, nem gondoltam, hogy valaha így védem majd a Fradit :DDD :O ;] )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák