Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #157044 üzenetére
emlékeim alapján véleményem szerint ez nem volt piroslapos eset (de be lehetett volna fújni), a belefutásos - elsősorban tizenegyesre hajtó - "szabálytalanságok" meg nekem eléggé a begyemben vannak amúgy, a beleakasztom a lábam és elesek típusúra gondolok.
a juve-tizit be lehetett fújni, de szerintem ezt a csapatok jó részénél vissza sem nézték volna (vö. var következetessége), nagyon a juve játékosai sem reklamáltak az eset után.
amit problémásnak tartok, hogy az 1. félidő végén a 16-oson belüli kezezésgyanút meg sem nézték, lefújta a félidőt a rigó.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #157048 üzenetére
egy ilyen statot megnéznék a psg-nél is
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz bandus #157051 üzenetére
Azért ne feledjük, hogy most Allegri az edző, nem várhatók mostanában sokgólos győzelmek, a lényeg a betonstabil védekezés, a mester ennek a megszervezésében jeleskedik, nem a csillogó támadójáték promoválásában. Tibcsi tudna mesélni a 0-1/1-0 arányú Juve-győzelmekről, szerintem vannak gyakran rémálmai ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #157055 üzenetére
néha beakad egy 2-1/1-2 is.. ünnepnapokon
-
bagyulajuve
addikt
-
Soulfly842
addikt
Jól járt a Valleceno a veterán, 35 éves Falcao leigazolásával... 6. meccsén 4. gólja
Vallecano - Barca 1-0.. félidőhöz közeledve..
-
Tibiajax
nagyúr
73.perc, Juventus - Sassuolo 0-1..
na ki mer fogadni és mennyiben, hogy nem fog ennyi maradni, vagy 1-1 vagy 2-1lesz a vége? -
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #157061 üzenetére
azt hiszem tibi nem erre gondolt
-
Tibiajax
nagyúr
áhhhháá és dddde!!!
ezt nem hiszem el h engedték, h a juvét otthon verjékhattttttttalmas szássszuló
1-2 -
IreN!CuS
őstag
Akkor mint minden Barca meccsnél most is Kúrrmán takarodj - mondjuk vihetne pár arcot magával
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Tibiajax
nagyúr
szerintem most fogják kibaszni Koemant majd
-
őstag
Na, ez már talán elégnek bizonyul az edzőváltáshoz. Koeman Barca legenda, de mint edző kevés a csapathoz.
Nyilván a játékosok fele is kutyaütő, de na, őket nehezebb eltakarítani gyorsan. -
Redneck
nagyúr
válasz Soulfly842 #157059 üzenetére
Kicsit szerencsétlen volt a karrierje, de zseniális a csávó. Szurkoltam neki hogy találjon be, és sikerült. Hajrá Falcao, így tovább!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
lautaro teljesítménye megint nulla idáig
-
őstag
válasz Napfénysüti #157073 üzenetére
Sajnos ez van. Mondjuk szerintem ettől több van a keretben minthogy bukdácsoljunk a La Ligában. Igaz, konstans sérült egy rakat játékos. Ez sem normális...
-
Ringman
nagyúr
-
-
nagyúr
-
Datsyuk
aktív tag
Ő...mi történik gladbachban? 5:0 A bayern ellen? WTF?
-
Soulfly842
addikt
'Gladach-Bayern 68. Perc 5-0 meg van mindenkinek? :)
Szerk: amég olvastam a lemaradt hsz-eket legyorsultatok :D
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
na jó most már lejöhetne barella és brozovic, nekik is pihenni kell.
dimarco idén lassan a legjobb szélsőnk lesz, nem gondoltam volna, ráadásul ő tényleg születése óta interista
-
Ringman
nagyúr
-
BenHans
addikt
Megérdemeltük ezt a gólt, a csúfos lazio, juve és napoli elleni játékvezetés miatt is.
Végre befele pattant a kapufáról amiből idén már vagy tíznél járunk, csak Abraham lőtt hatot...Pellegrini szabadrúgásgólja valami káprázatos volt viszont. ♥
Klasszis.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
forceberg
veterán
válasz Napfénysüti #157079 üzenetére
Az az edzői brigád felelőssége, hogy szinte mindenki mélyen maga alatt játszik.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
na pep lehet behúzza idén a BL-t, kiestek a ligakupából
-
DeathAdder
veterán
kibaszták kúmant
-
Tibiajax
nagyúr
mondtam, h sztem most fogják
-
Peterhappy
őstag
válasz Ringman #157081 üzenetére
Kupa ide vagy oda, egy Bayern 0-5 azert dobbenetes eredmeny.
- - -
Vegre Koutman!
Jo esellyel Xavi koveti. Imadom, tisztelem, hirtelen egy dologtol tartok: O keptelen lesz pl. Pique baratjanak megmondani, hogy inkabb egy ificsapatot kellene lassan treniroznia.
De meg mindig inkabb O, mint Martínez, Pirlo vagy a futottak meg jeloltek egyike...[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz DeathAdder #157089 üzenetére
Napom első 5 perce eddig jó csak így tovább - közben félve kinyitom a cégest
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
venember83
nagyúr
válasz Peterhappy #157092 üzenetére
Pirlo esetleg? Ő már bizonyított. Tavaly a Juve negyedik lett, most meg Allegrivel nézd meg, hogy hol van UGYANAZ a csapat.
-
mephi666
nagyúr
Kellene egy Kuman-OGS csere (képesek lennének egymástól is kikapni legalább 4-5 góllal )
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #157080 üzenetére
Upamecanonal mindig az az erzesem van, h meccs elott feldob egy ermet. Ha fej, akkor Weltklasse, ha iras, akkor Siofok-szint. Tegnap irast dobott. Meg egy paran masok is.
Szerencsere a Sport 1 megkimelt attol, h vegig kelljen szenvedni. Mondanam, h majd ebbol tanulnak, szoval meg idoben jott, de nyilvan ugyanigy fognak majd kiszopni mondjuk a Liverpool ellen is.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest