Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #156292 üzenetére

    Felőlem lehet a 'kecöl is nagy klub csak valami gazdasági alapja is legyen.
    Legyen nyitva a lehetőség kapuja bárki előtt, rakhasson pénzt a csapatába de azért hogy az piaci alapon is visszatermelje a nagy részét utána, és nem mindig saját vagyonból igazolni, miközben akár szurkolók sem kellenek a stadionba.

    Én adom amit Friedkinék csinálnak pl, már betoltak a vételáron felül a szeptemberi 25 millióval együtt már 250 milla pluszt ha minden jól rémlik, de hangsúlyozzák, hogy előbb utóbb a klubot olyan szintre akarják tenni, hogy a működése javát magának tudja kitermelni.
    Ez oké szerintem, főleg, hogy mellette tisztelik a hagyományokat.

    Az nem baj ha kisebb csapat felülköltheti a bevételét, csak ez legyen fordítottan arányos, pl ha valakinek így is van 250M€ igazolni, az csak 10%-kal haladhatja meg legálisan, de akinek csak 25M€ az ha van keret 100%-kal, viszont ha ezt megteszi akkor utána vállania kell a következő szinten a szorosabb gyeplőt és mondjuk legyen valami gazdasági kitétel, hogy ezután x éven belül el kell érni bizonyos szintű tiszta növekedést, ha nincs meg akkor nuku több extra keret.
    Azért tényleg amelyik csapat tarlón játszik kb, aztán odaülnek abroszék és előbb lesz MBappé + Haaland a keretükben minthogy hivatalosan jegyzik őket az élvonalba jutásnál... ez tényleg nem oké.

    Datsyuk: kb. :D az sem oké, nagyon nem hogy anyagilag is és verseny szempontból is konzerválnák magukat lényegi lefelé csúszás eshetőségét kizárva. Egy spurs abban a mezőnyben olyan mint a 'kecöl a bajnokok ligájában.
    Végletek találkoznak most szerintem. Két vadhajtás.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák