Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Frankó a feljutás és az EB-re kijutás, baromira örülök neki, nagyon szurkoltam! Előbbit viszont kicsit fenntartással kezelem. Azt még el lehet fogadni ha az EB-n, a halálcsoportban nem sok babér terem, de azt nem ha az NL-ben sok meccsen keresztül, nézzük majd a vereségeket, vagy a kínkeserves pontszerzéseket.
Részemről jobbnak láttam ezt a B ligát, a mi szintünkhöz, célfutballunkhoz, jobban illik, itt legalább van sikerélmény.g0dl:
Persze, én is ezért néztem rá. Hátha most frissítik, elvégre rászolgáltunk.hobizoli:
Lehet nekünk is jobb lett volna. A VB-re jutás esély növelése és a világranglista miatt, persze jól jön a feljutás.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
LyonnaisFan1
őstag
Nos a törökök már elkezdtek reklamálni egy büntető miatt, ami szerintük az volt.
Az aspor.com.tr török oldalon találtam egy cikket, ahol az alábbi képet vágták be.Na most mindenki ítélje meg, ahogy akarja, de kezdem én.
Ez What The Fuck is That? Nem a legjobb a kép, meg csak egy felvétel, de ez tizi? A kezei le voltak szorítva, hova tömörítse tovább a magyarunk? Mellesleg az elöbb talált mellhast, mint kezet.
Meglátásotok? Kifogás keresés? Kiestek és kész, erre ne hivatkozzanak.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
vond
MODERÁTOR
-
Redneck
nagyúr
Többek között én sem. Jó játékkal kb. harmadik helyre raktam volna magunkat a sorsolás után.
Nem mondom azt, hogy kilátástalan a helyzetünk, de sok pontra nem számítok. Persze valamilyen szinten jó, mert tüzeli majd a fiúkat, és nagyobb lehet a verseny a válogatottságért. Elvégre egy A ligás csapat ellen mutatott jó játék, előre viheti az ember karrierjét.dantre:
Persze, de ez szerintem leginkább a divat szurkolóknak számít. Én szívesebben nézek egy törökök vagy szerbek elleni harcos győzelmet vagy döntetlent, mint egy hollandok vagy spanyolok elleni mélytorkost vagy küzdelmes vereséget.A jelenlegi nemzetközi futballban, én bőven kiegyeznék a stabil EB részvételekkel és minden évben legalább egy, EL-es csapattal.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
LyonnaisFan1
őstag
Jaja.
Mindenesetre az eset a mérkőzés 73. percében történt a cikk szerint.
Ha a teljes meccs felkerül az emnéttysportponthura visszalesem.
De a kép alapján a tót bírónak 100%-osan látnia kellett a szitut. Egyből fújta volna, ha kezezést észlelt volna.
Nem tudom a partjelző az eset idején mennyire volt vonalban az esettel, de neki is látnia kellett, és akár közbeszólással jelezni a spori felé, hogy történt valami.
Gyenge lábakon áll ez, valamivel takarózni kell. Kimenni és elismerni, hogy elbasztuk, nehezebb.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Redneck
nagyúr
válasz #46372352 #140411 üzenetére
Ezt értem, de az említett példáknál maradva: melyik meccsről mész jobb szájízzel haza? Egy törökök ellen megnyert találkozóról, vagy mondjuk a spanyolok ellen kapott verésről?
Én jobban szeretem ha nyerünk, vagy harcosan döntetlenezünk, és a futballunkat a helyén kezeljük. Nem baj ha néha komolyabb ellenfelek ellen is játsszunk, mert arra is szükségünk van, de a fejlődés, és a pszichés terhelés miatt, fontos a fokozatosság, ezért is jó egy hasonló csoport mint amit most megnyertünk. Szép eredmény, örülök a feljutásnak, és remélem nem az EB csoporthoz hasonlót kapunk majd az NL-ben. Mert ugyan Trabanttal is ki lehet állni a Ferrari ellen, csak az esetek többségében nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
hobizoli
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #140408 üzenetére
baromsag, a biro azonnal mutatta, hogy ez nem volt semmi, ott allt szemben az esettel...
nezd meg a kepet is, takaras nelkul ráláttöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #140412 üzenetére
torok ismivel dumaltunk a meccs kozben is meg utana is, a vegen ennyit irt, hogy
"I didn’t know Gera was the manager! Good Win. Your team is getting better. Some good young players coming through"
szeptemberi meccsnel meg Szoboszlai goljaval nyertunk
o angliaban szuletett mar, de "ismeri" a Gera-t is, mivel sokaig ott jatszott PL-ben
semmi nyuglodes nem volt, hogy jaj ott volt az a talan kezezes, es azert es fuuuutöbb drón kell ;P
-
drachoHUN
senior tag
Szép volt Fiúk! meg minden. Nagyon örülök a válogatott eredményeinek, olyan érzésem van, mintha valami most már tényleg megindult volna. De pont emiatt aggódom picit, hogy az A ligába való feljutás jó dolog-e. Nem-e inkább akadályozni fogja a további fejlődést. Azért ott sokkal erősebb csapatok vannak, és nem lenézve a srácokat, de nem tudom, hogy ott majd mennyire tudunk "labdába rúgni".
Forza JUVE!!!
-
Peterhappy
őstag
válasz drachoHUN #140416 üzenetére
+ @Redneck
A mi reális helyünk reálisan a B-C ligában van, de a játékbéli különbség egy részét már pályára lépés előtt, fejben elhesssegették a srácok (ami azért nagy szó, mert a magyar futball elmúlt évtizedeit a mentális gyengeségünk határozta meg), a maradékot pedig a pályán tűntették el azzal, hogy szívvel, elszántsággal, alázattal és hatalmas taktikai fegyelemmel játszottak.
Ez utóbbi egyébként nagyon durván visszaköszön a Fradi esetében is.
SZERINTEM nem kell és nem is szabad fenntartással kezelni a feljutást. Baromira megérdemeltük. Oda-vissza vertük a törököket, sztárok ide vagy oda, ők sehol sem voltak a NL meccseken. Azt el kell ismerni, hogy a szerbek és az oroszok egyértelműen jobbak, de főként egyénileg; csapatként nem mutattak többet, sőt! A szerbek mélyen tudásuk alatt játszottak, lehet hogy ott belső problémák is vannak, de kit érdekel? Az oroszok itthon 0-3-ig leléptek bennünket, más szintet képviseltek, de még ott is (oké, talán kissé kiengedtek), de visszajöttünk a meccsbe és ez szintén hatalmas dolog.
És az az orosz válogatott, amely ilyen kilátástalan játékkal tud egy ekkora vereségbe belefutnk egy jobb napokat látott szerb válogatott ellen, meg sem érdemli, hogy a legjobbak közé kerülhessen.Summázva: A B liga legerősebb csoportját nyertük úgy, hogy közben kijutottunk az EB-re is, miközben több meccsen is nélkülöznünk kellett két Európa-klasszis játékosunkat (+pl. Orbánt) vagy épp a célegyenesben a fél szakmai stábot. És mindezt úgy, hogy a sorsdöntő meccseken mindannyian a hazai pálya előnyében bíztunk/bízhattunk, s végül mégis nézők nélkül csinálták meg. Baromira megérdemelték, sokkal jobban akarták ezt és sokkal többet tettek ezért, mint a másik három válogatott együttvéve.
Remélem az A ligát nem 0-0-6-tal hozzuk le, de még ha így is lesz, fantasztikus bravúr, hogy ott lehetünk! Én nem érzem, hogy megakadályozhatná a fejlődést hat, top csapat ellen vívott találkozó, sokkal inkább szolgálhatja a fejlődésüket. A legjobbaktól tanulni nem szégyen. És bízzunk benne, hogy elkerülnek bennünket a csúfosabb vereségek, de ha egy német válogatott kikaphat 6-0-ra vagy a szbornaja öt nyuszira, akkor még az is belefér.
Az biztos, hogy a motivációval nem lesz gondNemrég még csodaszámba ment, ha két-háromévente elhoztunk egy-egy top csapatot, németeket, olaszokat, argentinokat. Most világsztárok fogják egymásnak adni a kilincset a Puskásban
-
sh4d0w
félisten
Szép volt fiúk, bravó!
Azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk, hogy amióta felfogom, mi történik a futballpályán, nem volt ilyen jó éve a magyar focinak. A Ferencváros a BL-ben, a magyar válogatott az őszi 8 meccset 1v, 2d, 5gy mérleggel hozta le, 6 mérkőzés óta veretlen.
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #140418 üzenetére
szalait és botka-t kell eltakarítani a kezdő11 környékéről, helyettük két tehetséget még be, és egész jók leszünk
-
Peterhappy
őstag
válasz Tibiajax #140421 üzenetére
Botka tegnap rettenetes volt, nem találta a helyét, de a szerbek ellen meg kb. a csapat legjobbja volt, egészen kiemelkedően játszott.
@sh4d0w: és ha a Sporting ellen a Vidi 1-0-nál megrúgja a második vagy akár harmadik találatot (amire akkortájt bőven meg volt az esélye), most talán épp az EL kieséses szakaszáért lennétek harcban...
-
sh4d0w
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
válasz mephi666 #140424 üzenetére
jaja. de a holland jobb
Peterhappy az a botka beállt az este a meccs végén, 4, azaz négy darab labdaérintése volt összesen, és mindegyiknél odaadta az ellenfélnek.
közülük is az első volt a legjobb, egyben legdrámaibb. fogta, és odapasszolta nekik. nem volt erős labda, nem volt egy magas, nehéz labda, csak kezelnie kellett volna, szétnéznie és úgy passzolnia, vagy csak megtartania. hiszen a labda ugye nem tűzből van, nem süt, meg ilyenek.
nem. ő fogta, és ahogy állt durr, odaadta a hozzá legközelebb álló töröknek, saját térfélen. de tette mindezt úgy, olyan mozdulattal, komolyan bzmeg, mint amikor beáll hozzánk egy kis informatikus gyerek aki hát nna, nem focin nevelkedett, nincs is hozzá érzéke annyira, csak szeret kicsit mozogni, futkározni társaságban, oszt annyi.
egy ilyen haversráctól látunk pont ilyen mozdulatot. de neki összemosolyogva elnézzük.. egy botkának, aki válogatott szintű professzionális játékos, aki évek óta reggeltől estig ezt csinálja, meg is fizetik ezért és nincs is más dolga, max péntek meg szombat esténként elmenni mulatni meg gyorsulni a soktízmilliós autójával, benne szilinkonos mellű barátnőjével, nem tudjuk elnézni ugyanezt a látványt.
tehát csak megint drága apámat tudom intézni, bármennyire is nem akarom, ne haragudjatok meg ezért, de muszáj..fognám szépen a meccset követő napok valamelyikén botkát, leültetném és megmutatnám neki hogy nézd meg, ezt és ezt és így csináltad, amikor megadatott neked a lehetőség, hogy a címeres mezben a krvaannyád a gyepre léphessél a nemzet stadionjában. tessék, ezt sikerült. ..de itt még nem hagytad abba, még ezt is, meg ezt is csináltad. és akkor így verném a fejét végig, plusz nyilván egy jó darabig a válogatott közelébe sem engedném. ja, meg nyilván fizu megvonás is. és majd, ha az edződ azt mondja, hogy újra készen állsz, mert tudsz végre kezelni labdát és ilyen helyzeteket, akkor ismét bizonyíthatsz.Balesz1899 de ilyen nincs, nem érted meg??
nem egy kib amatőr, akinek épp milyen napja van, meg kedve, meg nyilván nincs is edzésben, meg amúgy sem veszi komolyan a sörfocit, stbstbstb
ez egy válogatott tétmérkőzés volt, és ők profik. nagy pénzekért, komoly körülmények közt egész nap ezt csinálják, ez a hivatásuk. az hogy valaki nem messi, meg nem tud olyan gólt rúgni, mint a végén az Erik gyerek, oké, nem is kell. de ami a posztja, ami a dolga, azt min. közepes, vagy magas szinten kell csinálnia. ha épp nem megy a bríllírozás oké, de egy egyszerű labda lekezelése és továbbpasszolása nem okozhat gondot.
aki az este látta botkát joggal gondolhatta azt, hogy ő nem csak egy szürke válogatott player, hanem egy amatőr. egy noob. azt amit csinált és amilyen mozdulattal csinálta, megbocsájthatatlan. rohadt nagy mákunk volt, hohgy a többiek jók voltak és odaértek és kisegítették. hát komolyan, alig tértem magamhoz. amit a többiek felépítettek addig ez a barom beállt és 4x eladta a labdát.
ennyit tudott ő.[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz Tibiajax #140427 üzenetére
Tibi, vissza a ketrecbe!
Botka önmagához képest pedig szintet lépett az elmúlt időszakban, csak most aztán tényleg kapitulált.
Az a jó(szerencse), ha valaki egy olyan meccsen hibázik ekkorákat, amikor nem megy el rajta!
Mert hibázni mindenki fog, csak ugye az eredmények szempontjából nem mindegy, hogy mikor.Hozzá voltunk szokva, hogy ezek a bakik régebben úgy jöttek, hogy csomagolhatott is utána a csapat.
A hibák idén jókor jöttek, kivéve a Fideloton EL meccsét.Emlékszem, amikor Dollyrolly német bekkje a BL selejtezőben tankönyvbe illően beverte a rövid filóba, csak épp a saját kapujába.
Vagy akkor most Ramost is ütni-vágni kell, mert két tizit is kihagyott a múltkor? Előtte meg valami 25-öt belőtt...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
perempe
addikt
válasz Peterhappy #140418 üzenetére
ez egy jó értékelés.
érdekes, hogy pl. Szlovákia kiesett a C-be, de ők is ott lesznek az EB-n.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
gyuromoj
veterán
A 2022-ES VILÁGBAJNOKSÁG SELEJTEZŐINEK VÁRHATÓ KALAPBEOSZTÁSA*
1. KALAP: Belgium, Franciaország, Anglia, Portugália, Spanyolország, Olaszország, Horvátország, Dánia, Németország, Hollandia
2. KALAP: Svájc, Wales, Lengyelország, Svédország, Ausztria, Ukrajna, Szerbia, Törökország, Szlovákia, Románia
3. KALAP: Oroszország, MAGYARORSZÁG, Írország, Csehország, Norvégia, Észak-Írország, Izland, Skócia, Görögország, Finnország
4. KALAP: Bosznia-Hercegovina, Szlovénia, Montenegró, Észak-Macedónia, Albánia, Bulgária, Izrael, Fehéroroszország, Grúzia, Luxemburg
5. KALAP: Örményország, Ciprus, Feröer, Azerbajdzsán, Észtország, Koszovó, Kazahsztán, Litvánia, Lettország, Andorra
6. KALAP: Málta, Moldova, Liechtenstein, Gibraltár, San Marino
*A We Global Football számítása szerint 2020. november 19-énPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #140433 üzenetére
-
Peterhappy
őstag
válasz Tibiajax #140427 üzenetére
Szerintem kár ezen lovagolni. Nem jól szállt be a meccsbe, ezt senki sem vitatja. Attól még magyar viszonylatban igenis jó játékos, főleg a posztján. És akkor is ezt mondanám, ha pl. Újpesten játszana. Rengeteget fejlődött az utóbbi években, ahogy Forceberg is mondja, szintet lépett az utóbbi években. De az is tény, hogy mi nem csak a válogatottban látjuk, hanem további 30-40 szezonbéli meccsen. Én pl. Fioláról nem vagyok jó véleménnyel, de mivel csak a válogatottban látom játszani (és évente háromszor ellenünk), logikus, hogy arra tudok építeni, amit ott látok tőle. A minap szerintem Ő nagyon lefelé lógott ki a csapatból, pedig sh4d0w váltig állította, hogy jó szezont fut. És mivel Ő látja évi 40-50 meccsen játszani, hajlamos vagyok hinni neki.
És valóban, tegnap Fiola valóban nagyszerűen játszott.
Endi pedig nem, szerencsére a mérkőzést befolyásoló hibája nem volt - de még akkor is feljutottunk volna, ha véletlen 1-1-re módosult volna az eredmény.Ha valaki Gulát csak Izland ellen látta védeni, soha nem érti meg azokat, akik Európa-klasszisnak tartják. Szoboszlait legfeljebb 60 perc után bárki leszedte volna a pályáról, aki nem ismeri. Mindenki hibázhat, mindenkinek lehetnek gyengébb meccsei és ismét párhuzamot kell vonnom a Fradi és a Válogatott között; komoly erősségnek vélem, hogy ha valakinek gyengébb napja van, nem csak, hogy a körülötte játszók tudják azt kompenzálni, kisegíteni, esetleg felemelni, de rosszabb esetben is komoly alternatíva léphet pályára helyette.
A szerbek ellen Botka "82 akciójának 70%-a volt sikeres, mind a 42 passza pontos volt, ahogy mindhárom csele is sikerült. 26 párharcból 13-at nyert meg. 2 labdát vesztett, 6-ot szerzett vissza, 6 passzt lopott le."
Ez Luxemburg ellen jó statisztika volna, de a szerbek ellen igenis kiemelkedő!
[ Szerkesztve ]
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Peterhappy #140436 üzenetére
Izland ellen volt egy extra mentése, ami ha nincs, akkor nagy valószínűséggel 0-2 és nem az Eb-re megyünk, hanem a lecsóba. Szerbia ellen is hibátlanul játszott végig. Most volt egy rossz beugrása és takarodjon Tiborunk biztos rengeteg profi meccsel a háta mögött beszél ilyen magabiztosan
-
bagyulajuve
addikt
amúgy nagyon durva, hogy VK egy 70 méteres sprinttet labdával lenyomott, a török védőknek esélyt sem adott, majd kilőtte a hosszút, nem tudom, hogy hasonló teljesítményt láttam-e már valaha - labda nélkül persze vannak, de ez
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #140436 üzenetére
mindhárom csele is sikerült.
ezt imádom -
sh4d0w
félisten
válasz Peterhappy #140432 üzenetére
Ah, Standard. Most mit mondjak? Ebben a szezonban szinte minden meccsen kialakítottunk ziccereket az első 15 percben, csak hogy sorra ki is hagyjuk azokat. Ha netán mégis sikerült betalálni, nem rúgtuk ra a következő 2-t, hogy az ellenfélnek ne legyen ideje összeszedni magát...
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Balesz1899 #140438 üzenetére
nem, csak nekem van egy olyan hülye tulajdonságom, vagy bajom, mondhatjuk úgy is, hogy így mindig máshoz hasonlítom a magyar játékosokat, aztán ez így bennem van mindig, tudod?
most lehetne bagatel módjára a spanyolokat, vagy angolokat mondani akár, ahol behozhatják a legutolsó kispadost is, ha beküldik, nagy valószínűséggel oda fogja tudni azonnal passzolni a labdát emberhe. de ezt egy olasz is, vagy egy német is megcsinálja, de szerintem egy cseh is. ha valakinek az első érintése még nem is, azért másodjára már csak...faszomba, hogy messi, vagy buszkesz bejön a pályára, azonnal forintos labdát ad le a másiknak mindig, az isten verné meg ezeket. ők mindig "ott vannak fejben", nekik sosincs olyan rossz napjuk, hogy négyből négyszer kivágják a vakvilágba-címszóval odarúgják az ellenfélnek
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz sh4d0w #140445 üzenetére
most erre mit írjak megint, tényleg...
Messi nem védekezik. leszar mindent. nehéz vele mit kezdeni. ez van. nem ez a legszebb időszaka a barcásoknak
de most ez megint nem ugyanaz, mint hogy valaki nem tud 4ből négyszer passzolni, vagy megoldani egy védekező, labdamegtartó helyzetet a pályán -
sh4d0w
félisten
válasz Tibiajax #140447 üzenetére
Az általad leírtak alapján valami olyasmit kellett volna írnod, hogy "következő edzésen megmutatom neki, hogy figyelj öcsi, itt elszórtad a labdát, aztán csípőre tett kézzel nézted, hogy gólt kapunk belőle, majd akkor lépsz legközelebb pályára, amikor megtanultad, hogy ilyet nem lehet" - vagy valami hasonlót.
De persze elvárni tőled, hogy ne kettős mércével mérj, azt nem lehet. Messit el kell fogadni, hogy szarik mindenre, de ha egy nem-kedvenc hibázik (és Botka tényleg nagyot lépett előre), akkor azt egyből kerékbe törnéd, belevernéd a fejét a falba, eltiltanád a focitól és hasonlók... Mert ilyet csak a nagy Messi tehet, mások nem.
Vicc, a rosszabbik fajtából.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz sh4d0w #140449 üzenetére
tőled meg azt nem lehet elvárni, h ne utáld a barcát is, meg messit is.
de ez még el is fogadható, én is utálom a bayernt, nehéz is objektíven nyilatkoznom velük kapcsolatosan, hidd el. pont annyira, mint neked messivelcsak az a baj, tudod, hogy Messi már letett pár dolgot az asztalra, a világon mindenki elé. hát így a több mint tíz év alatt. Botka meg, asszem még semmit
ez a különbség. és igen, látod, megteheti még azt is, hogy sétál a pályán.
persze, tudom, hiba is volt felhozni egyáltalán az argentint. ezt elismerem. de legyen akkor az a srác a spanyoloknál, aki a 1st half vége felé állt be, középpályára. sose hallottam róla.
de úgy forgatta a németeket, úgy tartotta a labdát, aztán megindult, leadta, stb, sok gólos vezetésnél persze, öröm volt nézni
ő egy nemtudomki spanyol voltja, de ne, őt se hozzam fel, ő spanyol, Botka meg nem, csak egy magyar profi. oké
ráadásul fejben sincs mindig ott. meg most nem is úgy jöttek ki a lapok neki, h normálisan tudjon a labdába érni. meg még köd is vót
viszont azt nem értem meg még mindig, mi a fsznak engedik fel akkor, vagy kéreckedik fel a pályára akkor, ország világ elé? minek? ezért?.. megilletődött a törököktől??
ha nincs fejben ott, meg rosszabb napja van egyem a szívét, amiről ti annyira beszéltek, akkor ne menjen fel. majd felmegy legközelebb
addig meg menjen vissza a falhoz és gyakorolja a passzolást[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest