Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • homeless09

    őstag

    válasz baluka26 #1183 üzenetére

    A nem rosszt az csapat egész képe alapján értettem, mert senki nem tündökölt. Anderson elég jól játszott, mikor támadni kellett, Hernandez sem volt rossz, Welbeck nem találja tavalyi önmagát. Fletcher egyellőre ennyit bír, nemszabad kritizálni.Rafael jól játszott, sajnos a támadásokkal nemtudott felmenni. Lindegaard védett szépeket, gólokról abszolút nem tehet. Giggs a rutinját ki tudta használni, mivel nem volt valami pörgős a játék.

    Nanihoz még annyit, hogy jobb lesz neki, ha télen elmegy mindenképp, mert ha folyamatosan a nagy bizonyításra és esélyre vár, úgy fog járni mint Berbatov, és azért nem érdemli meg ő sem ezt, mert sok góllal segítette már a csapatot, és még elég fiatal.

    Igen igen, Ando-t nem tudom miért nem játszatja SAF, a szezonban akármikor pályán volt, szépen vitte fel a labdákat támadáshoz, tegnap is benne volt a 90. perc alatt lőtt 3 gólban. Fiatal is, kezdi megtalálni önmagát, hadd játszon a PL-ben és a BL-ben is...

    Tunicliffe pedig...eddig akármikor kapott lehetőséget, észre sem lehetett venni a pályán. Nem tartom nagy reménységnek őt, akárcsak a tegnapi két középső védőt sem. Brown-O'Shea szintű védők lehetnek, de Rio-t és Vidicet nem fogják megközelíteni.

    [ Szerkesztve ]

    'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

Új hozzászólás Aktív témák