Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz Tibiajax #117522 üzenetére

    Nagyon nem voltam boldog a MU-PSG-től, de utána a Roma meccs kicsit enyhítette a bánatomat. Kár a bekapott gólért. Szurkolok nekik is, hogy sokáig meneteljenek.

    És én még nem temetem a United-et sem. Simán benne van, hogy Párizsban meg pont fordítva jön össze minden. Mert bár közel sem hozták azt, amit tudnak, azért szerencséjük sem volt, és nem volt ez egy sima kettőnullás meccs.

    Matic elég jó középpályás, de tegnap az első gólnál iszonyatosan nagyot hibázott. Aztán jött egy villám kontra, és össze is rogyott a MU, és már nem hozták a mostanában jellemző játékot, hanem megint gyömöszöltek, meg ívelgettek. Pedig az első félidő alapján nagyon nem ez volt benne a meccsben.

    Viszlát-hoz hasonlóan azon én is ledöbbentem, hogy mennyire meglátszott a csapat teljesítményén hogy lesérült Martial és Lingard, és bejött helyettük Mata és Alexis. Utóbbinak nagyjából egy jó megmozdulása nem volt a második félidőben. 5-10 percekig a labda közlében sem járt. Gyakorlatilag -1 ember, és akkor még a többiekről nem is beszétünk.

    Young-ot én némileg megvédeném. Voltak most is apró hibái, de szerintem hasznosan futballozott. És ha mindenki úgy járna fel-alá, mint Ő, akkor sokkal jobbak is lehetnének. A Di Maria-s vállal lökés meg egy vicc volt. Azért pirosat, meg sárgát reklamálni. A böszme knézy is elmehet a 'csába az ökörségeivel. :((( Hihetetlen, hogy megint milyen szarul közvetítette a meccset. És ezért kiutaztatták Manchester-be. Gyönyörű.

    Attól meg egyenesen hányok, amikor (csapattól függetlenül) hozzáérnek valakinek pl. a vállához egy ujjal, és úgy esik össze, mintha Cantona izomból kirúgta volna a lábait (most pl. Mbappe). Mi ez a szar? Miért nem fociznak, miért színészkednek ezek a gyökerek? Meglett férfi emberek, és fetrengenek, meg bőgnek, mint a szimuláló óvodások. :(((

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák