Hirdetés
Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz eastsider #4807 üzenetére
Még az empéhárom is másképp szól s754 után igaz ?
Ha meg olyan szörnyű lesz (bár kétlem ) visszatérek az eredeti konfighoz, csak a hangjából van már elegem (vizeésére meg nem költenék) ill az a tudot h mily kiba drágán vettem annó és nem használom ki... ez legalább töredéke lesz értékben, hangban is, s lehetőleg jobb lesz az ár/kihasználtság értéke
Mobil meg nem a fogyasztás miatt, hanem mert nem melegszik annyira és bírja nyúzást (passzivitás előnyben)¯\_(ツ)_/¯
-
t1
addikt
2 nap és skoool
-
Macka
veterán
Sulit várjátok????
-
eastsider
nagyúr
lol
lehet ma vagy hnap nyárbúcsuztató
hol? az uccán
Macka: hülye kérdés
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Egy ilyet elfogadnék: [link]
Macka: Hogy várnánk?"Csak úgy mondom"
-
C4mp3r
addikt
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Megjártam Debrecent. Láttam sok szép jánykát. Jól telt a nap. Fajgyűlöletem ismét előjött, mikor vártam a lámpánál és beállt elém egy kopp feketet gyönyörű Porsche 911 GT3, benne egy koszos vagyány kigyúrt niggerrel. Majd mikor elindult odakozmált az orrom alá a kocsijával és driftelve bevette a kanyart , ekkor a rendőrök rávillogtak. Úgy kell neki. Nem telt el 5 perc, megint láttam egy Porschet, ez Carrera volt benne 2 fullos szilikonszőkével. Láttam verekedő cigányokat, számoltam vele, hogy belém kötnek, de szerencsére nem így történt. Mondjuk ők minimum 10-en voltak és egymást verték, jót szórakoztam rajtuk magamban. Bontóban kifizették az alkatrészeket, utána kerestem volna a számtekboltot, de picit eltévedtem, egy gyönyörű leányzó igazított útba. . Immáron FSP Bluestorm tulaj vagyok. Korrekt kis bolt, jól eldugott helyen. Mivel sehogy sem értem volna el a fél ötöst, nézelődtem jó sokat, kb egy órát ültem a főtéren, néztem a csajszikat. Utána indultam az állomásra, pár csöves jött volna kéregetni, de belehúztam, így azt sem tudom mit akartak. Az állomáson szemeztem pár leányzóval, a vonaton is, tök jó volt. Dióhéjban ez volt a mai délután. A rendőri fellépés külön tetszett, én össze-vissza vertem volna a tagot, hogy mit kézel magáról. -
mazda626
addikt
válasz Csapi007 #4838 üzenetére
Kifestőket? Nem nem. Inkább kirakott melleket.
t1: Azzal még nincs gond, hogy csoki. Na de akkor részeltezem. Csoki, csoki egy kocsiban, csoki egy Porschéban! , csoki egy Porschéban Magyarországon!
Láttam egy csoportot is, négernőkből állt, de lesett az állam! Micsoda testek!
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Holnap lesz új gépem.
"Csak úgy mondom"
Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest