Új hozzászólás Aktív témák

  • FischiPiSti

    csendes tag

    Hát ez óriási. :((( Interstore oldaláról eltűnt a tactic3d rage wireless. :W Előzményekből kikeresve azt írja a termék már nincs a kínálatban. A megrendelésemben múlt héten még az állt, hogy 14 munkanap. Értesítést nem kaptam, most írtam nekik egy emailt, hogy tudják-e teljesíteni a rendelést, kíváncsian várom a választ. Még van a plazamarket, ahol még kint van az oldalon, de elérhetőségről semmi. Ha azt írják vissza, hogy "sorry, but ur f*cked", akkor kénytelen leszek plazamarketnél próbálkozni. Gyártó oldala kizárt, ott 8kval drágább, akkor már választanék mást ebben a kategóriában(bár nemtom mit, semmi választék)

    Egyszerűen nem értem, hogy ha egy termék jó, új(nem kifutott, tehát táncsak gyártanak még), sikeres, van rá kereslet, akkor miért húzzák le egymás után a webshopok "polcairól"?? :F Egy dolog, hogy várni kell a gyártóra, és másik dolog, hogy eltűntetik még a nyomokat is a netről azt írván, hogy MÁR nem kapható, ahelyett, hogy "előrendeléseket" vennének a kereslet nyilvántartására. Ott a rohasdfdf tactic3d wrath, drágább, régebbi, annyiban különbözik hogy tán gyengébb minőségű a mikrofon meg nem villog a szivárvány minden színén, és az bezzeg ottvan mindenhol. Nyilván nyakukon maradt de akkor az a megoldás, hogy a jobb választást eltűntetem??

    Még bízok a pozitív válaszukban de egy kicsit felment a pumpa, remélhetőleg a semmiért idegeskedek és megkapom végül tőlük a beígért 14 napon belül - ami még így is sok. Az lenne még hab a tortán, hogy a futár beállít a wrathfel - amiből valamiért bezzeg megjelent egy új bejegyzés az oldalukon párszáz ft különbséggel - és elkérne 28kt érte az árváltoztatás jogából kifolyólag. UNACCEPTABLE

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák