Új hozzászólás Aktív témák

  • Ditoo0225

    aktív tag

    Asus Strix DSP saját vélemény:

    Már kicsomagolás nélkül is látszott, hogy hatalmas darab. Ettől elsőre féltem, mert kb átlagos fejmérettel rendelkezek, paráztam kicsit, hogy leesik rólam. Szerencsére teljesen jól illeszkedik. Egy dolog kicsit zavaról, hogy akkora a füles mérete, hogy érinti az állkapcsom a fülemnél (a kis fejméretem miatt :DD Nyilván ez másnál máshogy illeszkedne ) és pár óra folyamatos Ts használat után kezd fájni. Nem dörzsöli ki, de nem kellemes több óra után.

    A DSP modul tényleg nagyon meglöki a hang minőségét.A virtual 7.1 is nagyon jól sikerül, valóba sok segítséget ad az enemy elhelyezkedéséről (persze Ts nélkül. Onnantól, hogy sokan beszélek Tsen semmit nem hallani belőle, de ezekkel a hangokkal még nem sokat játszottam a lehetőségek közül) Egyszerű kezelni és nekem nagy + volt az, hogy a hangfalakat is rá tudom kötni és 1 gomb nyomással tudok lépkedni a hangfal és a füles között. Negatívum a DSP modulon, hogy a CH váltógomb és a zajszűrést alul lehet kapcsolgatni ráadásul valami segédeszközzel, mert se a köröm se az ujj nem ér be hozzá. Nem értem, miért nem rakták az elejére + 1 tekerő állítóhoz.

    Nekem teljesen elég volt a mély (tudom, hogy sokaknak nem). Eddig olcsóbb füleseket használtam , legutóbb egy Hama Pinless típust. Hát azért gondolhatjátok, hogy ég és föld :D Lehet, hogy emiatt mondom, hogy elég a mély mert eddig nem volt komolyabb fülesem, de szerintem tényleg elégnek kell, hogy legyen. Aki direkt játékokra vette és használ Ts-t nem hiszem, hogy előnyös a nagyon sok mély :)

    A mikrofon valami kib....tt jó. :) Mikor először felmentem vele Ts-re azt mondták idézem: Dugnám a hangod :D Kipróbáltam recordal és valóban nagyon tiszta, zajmentes hangot vett fel. A zajszűrés is tökéletesen működik, a gép mellett van a TV és nem hallottak belőle semmit, menyasszonyom telefonált a szobában (eddig azt is hallani lehetett) most semmi nem megy át rajta :)

    Egyetlen nagyobb negatívum számomra amire még nem jöttem rá miért lehet:
    Ha a beépített 4 modul között váltok akkor elmegy a hang a mikrofonból és elszáll a zajszűrés is. Nem minden esetben hanem egyszer csak úgy mert neki úgy van kedve. Nem tudom egyenlőre miért lehet, holnapig utána olvasgatok mert lehet én csesztem el valamit :)

    Egy szó mint 100 nagyon jó vétel volt, csak ajánlani tudom mindenkinek ebben az árkategóriában (bár tudom, pár óra használat után írok véleményt, de nincs tényező ami miatt változna)

Új hozzászólás Aktív témák