Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombcomp
senior tag
válasz 1hijjanhusz #19251 üzenetére
Az a baj,hogy itt a 06-ban már nincs tovább,eljárt felette az idő!
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
törölt tag
Upload-ra fel, töltsétek fel az eredményeiteket. Persze, csak ha van kedvetek, nem kötelező PH!Toplista - Feltöltés
-
gombcomp
senior tag
Tartozom még az alap teszttel : 23770
M.A.X. kolléga megtennéd,hogy a procihűtést javítanád kompresszorra?[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
Ace Ventura
addikt
Na már majd egy hete tesztelgetem a 4870-et de sehogy sem tudok jó eredményt kihozni belőle.
X2-es 550BE Phenom 2 vel 3,6Ghz-en 12500 pont a vége.Kari alapon.
3DMark Score
12591 3DMarks
SM 2.0 Score
5487
SM 3.0 Score
6314
CPU Score
2752
Kaptam kölcsön egy 9800GTX+ -t az is ennyit tudott.Azért a 4870 csak erősebb nem?[ Szerkesztve ]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
helkis
veterán
válasz Ace Ventura #19267 üzenetére
a 06 inkább nv-t szereti.. vantage-ben már lehet jobban kijön a különbség..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Alister71
nagyúr
válasz Ace Ventura #19269 üzenetére
Nézd meg Vantage-ba, ott rommá veri a 9800-at a 4870.
Alister from Hell
-
helkis
veterán
válasz Ace Ventura #19269 üzenetére
ennyit 3870-nel is el lehet érni egy 3200-es c2d-vel.. igaz húzva, a CPU pont kevésnek tűnik, de 2mag amd-nél valszeg ennyi.. intel jobban kap pontot..
alap táblázatot nézve reális pont..
amit tehetsz, hogy friss XP, friss driverek, vagy épp korabeliek, ami még a 48xx-ra van kihegyezve.. aztán hajrá.. drivert pedig leggyorsabbra rakd át.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Alister71
nagyúr
-
-
subaruwrc
félisten
válasz Ace Ventura #19267 üzenetére
a 2mag és az ebből adódó alacsony cpu score visszafogja az eredményt. 16k felett lehet csinálni amd-vel és 4870-nel.
-
Alister71
nagyúr
válasz Ace Ventura #19273 üzenetére
Vantage topikba raktam fel egy alapórajeles kártyás eredményt, 10247 pontot kaptam. Kártya is, proci is valamivel 10 felett.
Alister from Hell
-
joshua7
veterán
2 magos AMD-vel hiába vársz eredményket, sem 06, sem Vantage-ben nem fog csodát tenni. Kár, h nem teszteltem le, most már érdekelne, h van-e valami vele.
Semper Fi
-
helkis
veterán
pár eredmény hasonlításnak, igaz 4890, de az arányok valszeg ugyanazok, órajelek azonosak végig, csak a magok, és a cache változik a phenom2-kben..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Ace Ventura
addikt
válasz helkis #19279 üzenetére
Ezek szerint ennyivel erősebb kártya a 4890, mint a 4870.
Én a 3,6-on járatott Phenom2 550BE-vel nem tudok többet kihozni belőle 12600 pontnál, Vantage-ben 7400.Bobalázs eredményeit nézve, nekem is masszív CPU limitem van, és nem a karival van gond.Talán a játékokhoz elég ez is, de rekordot dönteni nem fogok ezzel a procival.Vállalná valamelyikőtök, hogy kiteszteli nekem a karimat?
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz Ace Ventura #19280 üzenetére
06-ban tuti cpu limited van. De vantage-ben már elég neki a cpu.
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
helkis
veterán
válasz Ace Ventura #19280 üzenetére
erősebb, de szvsz csak órajel miatt az a +150/+100mhz azért tud dobni rajta..
a proci egyébként csak 3400-on ment.. viszont az NB a refclock 10x-esén, azaz 2430mhz.en ami szintén elég sokat dob a phenomon memóriaelérésben, ezt még próbáld ki te is megemelni, alapon olyan 2400, kis fesszel 2600mhz-et ki lehet hozni, különösebb melegedés nélkül..vállalnám, de hamarosan csak egy 5000+ lesz a gépben.. aztán meglátjuk, hogy egy finom X4, vagy egy X6 megy-e a foglalatba..
-
bobalazs
nagyúr
Ez fölött már hibát dob az orthos pedig 1.4en járattam már a vcoret.
Hőmérséklet jó, a proci meg sajna ennyit tud.
Eddig ám ez a legjobb eredményem úh. fel is töltöm
13232
Ahogy SubaruWRC javasolta, az fps eket is kibontottam. -
Ace Ventura
addikt
válasz helkis #19282 üzenetére
2400-on nekem újraindulgat a gépem
Este azt is kitesztelem, és a lap is kap egy új biost, mert még F4-est használok, és F7-es is van márÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
nrbzjee
csendes tag
Na akkor énis leírom az eredményemet.
Nemértem az eredményeket leírom mit csináltam és elemezzétek
1. TEST:
Asus alaplapon autora tettem a performance szart. úgyhogy energia takarékos módban 1440x900 2xAA eredmény: 13143
2. TEST
Alaplapn max performance 1280x1024 0xAA eredmény: 13190
Na akkor ez most hogyis van?
CONFIG:
CPU: AMD Athlon II 620 négymagos
Graphic card: HIS HD5750
Motherboard: ASUS M4A785-M
2 giga DDR2 kingmax 1066Mhz ramElemzést kérnék!
-
bobalazs
nagyúr
Icipicit feljebb huztam.
-
Ace Ventura
addikt
Estei 3dmark teszt valszeg elmarad, emiatt
-
helkis
veterán
válasz Ace Ventura #19288 üzenetére
nem gyenge, 1x még P35-DQ6-omnál volt ilyenem, túlhúztam a procit és lekapcsolt a gép utána az istenért se tudtam tuningolni..
tápkanóc kihúz, elem kivesz, jumper c-mos clear átrak, vársz 2percet és jó lesz szvsz.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Ace Ventura
addikt
válasz helkis #19289 üzenetére
Hehe, megoldódott
Ideje volt már új BIOS-t húzni, mivel a BE procim szorzóját állítva nem működött eddig a C&Q sem, most már műkszik.
Alapon csináltam egy 3d mark tesztet, és az eddigi 12K helyett 12800 pontot kaptam.Jelzem, minden default értéken futott.
Kiváncsi lennék, hogy mit csinált ez az új lapbios , mert minden más érintetlen maradt...Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Madn!ght
addikt
Hali!
Újítottam picit a gépen, gondoltam csinálok egy összehasonlítást a régi géphez képest:Régi:
- gigabyte EP35-DS4
- E8400@3,6GHz
- 2x2 GB Geil Ultra 1066@960MHz
- Powercolor HD4870 1GB alaponÚj(abb):
- gigabyte P55-UD3
- core i5-750@3,2 GHz
- 2x2 GB apacer giant II 1800@1600Mhz
- powercolor HD4870 1 GB alapon[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
Nah ma úgy döntöttem, hogy fel tolom az xp-t és össze, hasonlítom a win7-be kapott eredményekkel hát nagyon ledöbbentem semmi változás nem történet.
win7-ben elért eredmények: alap órajeles [link] húzva: [link]
xp-ben: alap órajeles: [link] húzva: [link]
Ha húzva van minden, akkor is a win7-be 100ponttal többet kapok de, gondolom ez nektek isfel tűnt.HyperX
-
Gery15
addikt
válasz Alister71 #19294 üzenetére
nah itt valami más gond lesz húzva is csak 14267 pont
Valami miatt nem észleli, ha húzom a kártyát.[ Szerkesztve ]
HyperX
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest