Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
asil
csendes tag
Sziasztok kérdezni szeretnék egy hozáértőt miért nem fut le a 3d.mark 2006-le a gépemen még csak el sem indul a feladatkezelő azt irja ki hogy a program nem válaszol a gépem pedig elég lene hozá(6400+x2be 2x1gb ram saphire 4850 521mb vaporx)a 3-dmarkom eredeti (vga melé kaptam )nem netről letöltött.Remélem valaki tud segíteni előre is köszönöm
telefonon gyorsabb az üzlet megbeszélése(06-30-4831764)
-
asil
csendes tag
válasz Alister71 #18454 üzenetére
Köszi a választ de amikor ezt a lapot megvetem egy 8600 gts kártyát vetem hozá,később azt kicseréltem egy 8800gt-re most egy 4850-es karim van és azon szeretném lefutatni a 3-dmarkot,amugy hejes az észrevételed.Ez a lap már több mint 2-éves de még nem szántam rá magam a lecserélésébe bár cpu terén nincs hová fejleszteni ez a vége(6400+x2).
[ Szerkesztve ]
telefonon gyorsabb az üzlet megbeszélése(06-30-4831764)
-
Alister71
nagyúr
OP reinstall volt a kártyacsere után?
Sok olyan kompatibilitási hibával találkoztam, amit ez a két véglet okozott. Hiába a szabvány, azért szeretnek egymással kibabrálni , működni működik benne a kártya, csak azért vannak apró bosszantó dolgok, amiket nem lehet megszüntetni. Legfőképpen azóta van ez így mióta az AMD megvette az Atit.Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz bobalazs #18467 üzenetére
866-on mennének, max adsz nekik 1.9 voltot és ennyi. 5-5-5-18-on. Bár az enyémek 1.82 volton mennek 1066-on. Kingmaxok jól bírják a tuningot
Ipon teszt, Kingmax 800-as ram:
"Az időzítésekhez most sem nyúltunk, a feszültséget azonban felküldtük egészen 2,1V-ig. Az eredmény nem is maradt el, az órajel láttán bizony nem kicsit csodálkoztunk. A memória ezen az értéken stabilan ment,(1008) amíg a tesztek lefutottak, ám egy picivel feljebb véve az értékeket (1020 MHz), már egyből kékhalállal találtuk szemben magunkat.
A Kingmax memóriái rendkívül meggyőző teljesítményükkel igazán kellemes perceket szereztek a teszt elkészítésekor. "
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
bobalazs
nagyúr
Egy csx 800as ram is fut a gépben, arról nem tudsz mennyire húzható az?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bobalazs #18469 üzenetére
Egyik RAModnak sem okozhat gondot a 900MHzes üzem, 5-5-5-15 késleltetésekkel 1.9-2Von. A procid is bírja valszeg jóval 7x400 felett, de ki kell tesztelgetni milyen feszt kér. Az alaplapod elvileg jó, legalábbis 965P chipset szokta bírni 400 felett is jóval, kérdés milyen jó BIOSt kapott. Alapból próbálj meg feszemelés nélkül egy 7x400as berállítást, RAMokat meg 1:2höz 800ra rakd, feszültségeket nem kell piszkálni, mennie kéne csont nélkül. Utána lehet feljebb lépkedni.
-
bobalazs
nagyúr
válasz Speed® #18471 üzenetére
bocsi, kései válaszért, de utánanéztem a csx Cl6os!
Sokat nem tudok róla még nézegetek, de egyesek szerint ez fos lassú fajta a Cl5öshöz képest.Más: A proci előző tulajnál 550!FSBt tudott, én ezzel a rendszerrel 429et csináltam tuning gyanánt anno. E fölött már nem adott képet, bár én vcore-t nem adtam neki tehát nem kisérleteztem. Gyári hűtés miatt pláne. Elvileg holnap hozza posta Arctic freezer pro 7et, azzal esetleg próbálkozhatok.
A kingmaxos hír elég örömmel tölt el, meg kell mondjam, a tény viszont hogy egy cl6os csx is van a rendszerben, így viszont már elgondolkoztat.
Ha valaki ügyes lenne és találna nekem valami infót erről a ramról azt külön megköszönném, mert én nem sok szerencsével járok, hivatalos oldalon csak cl5ök vannak feltüntetve. (pontos típust nem tudok, 800 as 6-6-6-18 as CSX.)szerk. (5-5-5-15re a 333mhz van írva everest szerint)[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bobalazs #18472 üzenetére
Tök nyugodtan nekiállhatsz húzni a CSXet is, 900/5-5-5-15öt megy 2Von az is.
Az egyetlen dolog ami miatt aggódhatnál RAMtuningügyileg, az a kettőnél több modul, általában nem bírja olyan jól kezelni a lapok többsége.
Ha eljutottál alapfeszen anno 430ig, akkor nem hinném, hogy kis +fesszel ne lenne meg a 450. Nyugodtan rámehetsz gyári hűtővel is erre, ha rézmagos magasabb típus, nem az újabban divatos 1cm magas alu bazári kacat.
Freezer7Proval meg a 7x500 sem lehet akadály, de az inkább a lapodon múlik, meg, hogy vissza tudod-e osztani a RAMokat működőképes órajelre.#18472
Nem bántasz meg, csupán nem értesz. Az, hogy SPDbe mi van írva, az általában JEDEC ajánlás alapján történik, nagy ritán a még biztosabb kompatibilitás érdekében és utolsó lehetőségként takarja a valós elérhető értékeket. Nyugodtan állítsd be BIOSban a 400as FSBt és a RAMokat 800/5-5-5-15re 1.85Von.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Nem megbántani akarlak, de olvastad amit írtam? 5-5-5re 333mhz van írva. Hogy gondolod hogy álljak neki? (most 5-6-6-18on megy az összes. Hagyhatom ezen az egészet?)
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bobalazs #18475 üzenetére
Véleményütköztetésre hajlok, ha érdemi dolog miatt történik, jó is
Azokról az értékekről őszintén szólva f1ngom sincs, ne piszkáljad
Ami biztos, a 4 alap időzítésen felül még a performance level számít..
De nem érdemes macerálni, érdemi gyorsulást a gépre nézve nem igazán lehet elérni a RAM gyorsításával (nyílván, ha ez a limitáló tényező, mégis).
Akkor most 2.8GHzen vagy 800/CL5el? P95/IBT nem száll el? Ha nem, okés -
bobalazs
nagyúr
válasz Speed® #18476 üzenetére
2.8 helyett 3.002re raktam, biztos ami biztos ezt már vitte nálam. A terheléseket még most csinálom, hőügyben még nem tudok nyilatkozni. A hűtőt várom már csak...
Próbáltam 800asnak beállítani a procit, 400as memo mellett de az úgy nem funkcionált, úgyhogy egy bios resetem is volt.
Maradt a 429 fsb, 429 memobusz mellett.
U.i. Performance level nincs az én lapomon. Nem bánnám viszont ha támogatna 1066os ramokat, most biztos széthajtanám a procit. 450et azért majd még később megpróbálom meglátom.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bobalazs #18477 üzenetére
Az érdekes, hogy pont 400on nem ment, jóval felette meg simán. Ha meglesz a Freezer, szerintem 7x450 sima ügy lesz, RAMok bírni fogják 900/1.9-2Von.
Kezeli 1066on a RAMokat csak OCval tudod elérni ha nincs jó szorzó alapból. De felesleges görcsölni a RAM órajelével, a mennyiség sokkal inkább számít ;p
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz InHell #18479 üzenetére
az a kis kancsi ki a háttérben?
a szeme se áll jól...
vagy:
szemesnek áll a világ[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
simos
tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy a 3DMark06 miért írja ki ezt a hibát, amikor el akarom indítani? : OpenAL32.dll hiányzik. El sem fog indulni, mert 64 bites az op.rendszerem? (win 7 )
Előre is Köszönöm a segítséget !!
-
pszihó
aktív tag
Alaporajeles BFG 8800gts 640es
11234irjátok be a listába köszi
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs, i39100f-asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
simos
tag
Sziasztok
Ha nem sikerül elindítanom a 3DMark-ot a win 7 alatt, akkor mit ajánlanátok vga tesztelésre?? leakarok tesztelni egy HD4850-et, és egy HD5770-et, hogy melyiket tartsam meg !!
Előre is Köszönöm !!!
-
bulgesz
tag
Helló!
Az miért van,hogy a 3Dmark06 akadozik? (nem szaggat,hanem meg-meg akad kb 1 másodpercenként)
A gép:
ASUS P5QL PRO alaplap
Intel Core2Duo E8400@3,6Ghz
HIS Radeon HD4850 IceQ4 512Mb
500Gb Samsung F3 HDD
2x1Gb DualChannel DDR2 1066Mhz Kingston memóriaJátékok,más 3Dmark-ok szaggatás,akadozás nélkül mennek!
Ismétlem ez sem szaggat,hanem úgy meg-meg akad egy pillanatra,kb 1 másodpercenként! Pontban is kb 13000-et kapok! (alapon)próbáltam más driverrel is,ugyanaz!
3Dmark06 version: 1.1.0
[ Szerkesztve ]
-
simos
tag
válasz Alister71 #18497 üzenetére
Szevasz
Ezt írja ki nekem a 3DMark06 indításkor : A program nem indítható, mert hiányzik az OpenAl32.dll.......telepítsem újra...bla..bla..bla....
Hiába, mert nem indul akkor sem.
oprendszer : Win 7 Ultimate 64 bit (elvileg a 64 bit nem baj, mert más gépen megy)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Navon Navik - új erő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...