Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz subaruwrc #17750 üzenetére
nem rossz.
grat a tesztekhezcpu score-al mi ujság ?
és a ramok 9-9-9van még abban lehetőség,sztem.
egyébként nem rossz a proci órajel azzal a fesszel.
FPO?[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
subaruwrc
félisten
válasz akoska07 #17752 üzenetére
cpu score-al mi ujság ?
win7 64 bit
és a ramok 9-9-9
erőltethettem volna a cl8-at de a többlet fesz meg a +max40 pont és az elpazarolt idő a sikertelen kísérletekbe nem érte meg. lehetne még bőven hegyezni egy jó rammal,
proci tud ilyet is
de a lapnak ez a vége.[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
üdv
Feltennétek ezzel az eredménnyel? LINK Köszi
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Pubszon
veterán
válasz gombcomp #17748 üzenetére
2db 4870 kb megegyezik 1db 5870-el, de ez így van duplázva is, meg mondjuk 2 5770 is kb ott van mint 1db 5870, végül is az 5770 pont a fele az 5870-nek, de hozza is a papír formát.
Sztem várható is volt hogy ez a 2 GPU hozza a régebbi 4 eredményét.
Grat.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
gombcomp
senior tag
válasz joshua7 #17751 üzenetére
Jó akkor nem fikáztad ,de mitől lenne jobb ugyanannak a konfignak az eredménye 1 év
után,az újabb driverek sokat nem tudnak javítani a végeredményen.
Subaru:gratula a az eredményhez megy az a 5870 ..mondtam.[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
Storms
őstag
üdv
Win 7 helyett Xp-n teszteltem, igy javult az eredményem: 15789 pont Ez tegyétek fel légyszi, Köszi
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Alister71
nagyúr
Az mitől van, hogy azonos órajelen járó Q6600 (3GHz) -al 1000 pontal kapok kevesebbet SM2-be mint Phenom II 940-essel? SM3 nagyjából ugyanannyi, proci pont 2-300-al több, a Q6600-al.
Alister from Hell
-
Laraxior
titán
válasz Alister71 #17770 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
eladohardver
őstag
válasz Alister71 #17772 üzenetére
Mintha valami olyasmit olvastam volna vhol, hogy phenomII a magjaival közvetlenül tud kommonikálni, intelnél meg az NB-n keresztül megy az adat... mondjuk lehet nemfügg össze...
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
vergilx
őstag
jelentkeznék egy lightosabb eredménnyel:Mark06
kéretik listára (karira elvileg lesz jobb ram és akkor odacsapok neki )
-
subaruwrc
félisten
I7 920 @ 4400mhz ht enabled on air+ XFX GTX 280 - 756/1512/2680-24567
úgy emlékeztem BR4D eredménye 24478 és amikor ezt megkaptam, megnyugodtam, de később láttam h 11 ponttal csirkébb vagyok, megpróbáltam megismételni a tesztet de már nem jött össze a szobahőn.kár, pedig meg tudtam volna verni azt az eredményt annak ellenére hogy a kártya shader limites volt köbö 1500-on
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
jah a HD 5870 alap lemaradt... 18129
-
Alister71
nagyúr
Nem szop@tom magam tovább a Win7-en, nem nagyon hozza a pontokat, XP-t meg most egy jobb eredményért nem rakok fel: 14916
(proci 400x8)[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #17779 üzenetére
mi az hogy shader limites? vicc...hűtsed öcsém..emeld a GPU órajelet azt jónapot shader limit... /me vigyorog
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #17784 üzenetére
Lehet többet mutattam fel saját hardverrel mint te ha a sajátomból kihoztam azt amit... Szerinted egy kölcsöncuccból, ill egy jóval jobb és minőségibb és drágább cuccból mit hoznék ki?
Nem egy GTX280 fordult meg a kezemben...úgyhogy pszt
-
subaruwrc
félisten
válasz Laraxior #17785 üzenetére
igen, kapaszkodjunk abba az egy eredménybe amiből kihoztad a maximumot
saját hardverrelén kölcsön hardverekből hozom ki a maxot, ezért is van nagyobb tapasztalatom tuning terén mint neked, a sok GTX 280 egyforma, egyszer kiismered onnantól nem nagy cucc, de ahogy nézem te se linked shaderekkel toltad pedig volt hűtésed bőven
-
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #17786 üzenetére
kié az az XFX280? ha neked kölcsönadta nekem is megteszi bizisten kifizetem a postát kötelező a linked? nem... hátakkor? csak egy pipa a rivában....
Aládteszik..jóhogy könnyű úgy a tuning, hogy minden héten más cuccod van."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
subaruwrc
félisten
válasz Laraxior #17787 üzenetére
alámteszik meg nekem könnyű muhaha. tudnád te milyen könnyű volt ezt a tesztet összehozni, sírnál a nevetéstől.
kötelező a linked? nem... hátakkor?
akkor nekem mit is kellett volna még tolni? gondolod hogy nem próbáltam ki? feltételezed hogy nem rohadtam kinnt a hidegben órákat ezért az eredményért? hát,, ahogy érzed
de nyugi nekem könnyű. elég lett volna egy , te szép volt subaru, single channel, minden léggel stb fasza voltál...nembaj, te már nem változol.
-
gombcomp
senior tag
válasz subaruwrc #17788 üzenetére
Széjjelültetlek benneteket,ha nem hagyjátok abba fiúk!
Ahelyett,hogy örülnétek egymás eredményének toljátok a ki a f@sza csávó
dumát...nem kéne.Az meg,hogy kölcsöncucc nem érdekes azt is kifizette valaki.[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
tag
Már megint ezen a kölcsöncucc témán vagytok felakadva?
Ahogy Gomb is mondta, inkább örülni kellene egymás eredményeinek, minthogy itt oltjátok egymást...vagyis subarut...már megint...Geza60
-
Pubszon
veterán
Laraxior és subaruwrc: Van egy 850-es cerka gépem, mutassátok meg rajta hogy ki ért jobban a tuninghoz!
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Laraxior
titán
válasz gombcomp #17789 üzenetére
nem haragszom én rá sőt..vásároltam tőle egy fasza tápot hála és köszönet érte
toljuk a tuningot kinek milyen van oszt hali csak nem hittem el hogy nem ment feljebb"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Revolut
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...