Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab0729
tag
válasz miresz #18801 üzenetére
Köszi, kipróbáltam a 10.3-as catalyst-et, amivel koppantás lemásolta a 10.2-es eredményeket, csak a CPU kapott valamivel több pontot: 18766 pont(ilyet még nem láttam )
Az órajelek ugyanazok, mint a korábbi hozzászólásomban.Még csináltam egy másik tesztet is 4.2GHz-en, hátha 19k fölé tudok keveredni:
18862 pont, hát még ennek van egy kicsi híja:/Adatok:
i5 750@4.2GHz
G.skill 2x2GB 1600@7-8-7-24
Sapphire HD5770 V2 950/1300(ennél nem is nagyon akar többet menni, bár a tápom sem a legmegfelelőbb most az ilyen tesztek futtatásához)Lord Vader: tényleg elég jó, megmondom őszintén ekkora teljesítménynövekedésre nem számítottam a 4850-hez képest (700/1000-en 15k környékén kapott)
-
szab0729
tag
válasz helkis #18805 üzenetére
Igen, igaz akkor nem 4GHz-en, hanem csak 3,36GHz-en ment
de volt E8200@3.6GHz-en és Q9550 is mellette, azokkal is hasonszűrűen ment, persze kevesebb pontot kapott, úgy 13k-14k között.
dangerzone: Nem rossz az a 9550, nekem elég ráfizetős volt a váltás, főleg az alaplap és a ramok miatt. Annyi előnye van, hogy kicsivel magasabb a teljesítménye egyforma órajelen és én személy szerint sokat vesződtem a P45-ös northbridge-ekkel.
Nekem meg kell egy ilyen: HD5770 Hawk garanciálisan voltmodolható kari -
JoolsNOS
veterán
válasz subaruwrc #18808 üzenetére
Sajnos 230as fsb fölött már nem stabil
Valószinű a ramok miatt. 235ön próbáltam, mindenféle feszen, minden visszaosztva. Ott még elindul, de aztán fagy vagy újraindul fesztöl függően.I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz subaruwrc #18812 üzenetére
Most tekerek asszonyhoz, aztán majd hazajöttem megnézem. (egyébként sztetek kipróbáljam, hogy a kingmax ramokat kiszedem, és csak a jobb időzítéses pqi ramokat használom?)
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
NaNorbert
aktív tag
válasz Alister71 #18811 üzenetére
Sajna nem nagyon konyítok ehhez a tuningoláshoz.. Fölég a biosban a Volt állítgatásokban, mivel azt hallatom hogy sokkal több mindet kell átálítani mert az alaplap képes tulfeszre.
Vagyis a chipsetnek az feszültségét is be kell röffenteni.
De ha van bátor jelentkező, és tudna segíteni, de csak olyan aki biztosan érti a dolgát, azt meghallgatom szívesen.
Szerk: Egy 3200mhz-s óra jellel is megelégednék, de sajna 3000 nél már programoknál kék-halálozik.
[ Szerkesztve ]
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
JoolsNOS
veterán
válasz subaruwrc #18812 üzenetére
Sajnos ugyanaz volt. Megemeltem nb-t, de úgyis fagyott prociterhelésnél, aztán emeltem feszt fokozatosan 1.4ig. akkor a stabilitásteszten elment pár percig míg beállt a procihőm (59fok) De amint a videókártyán is emeltem órajelet fagyott. Úgyhogy hagytam mára.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
reset
senior tag
-
reset
senior tag
válasz Alister71 #18820 üzenetére
Igen, az lemaradt. Radeon 4870, lightos tuninggal. GPU 750 MHz > 775 MHz;
Memory 900 MHz > 990 MHz. Catalyst 9.9. Az érdekes az, hogy ha alapon van a VGA, akkor a 3dMark alatt szemetel. Ha pedig kicsit fölrántom, akkor simán lefut a teszt. Mintha a PhenomII X4 955 BE követelné a nagyobb kraftot... -
kriszbon
őstag
Az összpontod az jó, és a Gpu is szépen megy, csak az SM2 és SM3 pont kevés. Mert ha jól gondolom ez az elcseszett MSI OC kártya a Qimonda ramokkal. Ha Samsung 1ns-os lenne rajta akkor kb. (ennyit) mennének játék alatt is, de tudtak 1150-et is csak nincs már képem róla.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
Nos azért elég jó kártyákat gyárt az MSI, de speciel ebben a szériában kiadott a vége felé 1.4ns-os Qimonda ramokkal OC kártyát.
Amit kérdezel azt szerintem jobb lenne ha (itt) tennéd fel, mert nálam a 4830/50-es kártyánál megállt az élet, így tapasztalatom nincs velük.
Igaz hogy olvasok róluk, meg levonom a saját következtetésem hogy mit lenne érdemes vennem, de jobb ha olyan ad tanácsot aki használta/ja is.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
miresz
veterán
Hát igen,van aki esküszik az MSI-re,én nem tartozom közéjük.Nem mondom hogy nincs jó kártyája az MSI-nek,de nem a vid.kártyáiról "híres".De ha kicsit vissza olvasol találsz pár hasonló "vitát". Szerintem,ha ATI akkor No.1 Shappire,No.2.Powercolor,aztán stb.....Még a gainwardok voltak frankók amíg gyártottak Ati-t.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz jones965 #18843 üzenetére
Asszem nb max 9est tud. De levettem 8ra. Az akkor nem baj, ha hagyom 9en? A ht legyen kisebb mint nb ugye? Illetve majd még nyomom 240es fsb fölé is, mert már rájöttem, hogy hogyan mehet, csak most a 14ezer volt a cél.
-
pszichiater
senior tag
Cpu vízzel.
Asus HD5970 Quad CF 31835"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux Mint
- EAFC 25
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest