Új hozzászólás Aktív témák

  • flyinghair42

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretném kérni a segítségeteket. Vettünk egy Samsung UE40ES6100-s készüléket, aktív 3d stb. A 3D nem igazán játszott közre a választásunknál, de azért szívesen megnéznénk egy két filmet.

    Néztünk SBS .mkv fájlt, de borzasztóan szellemképes volt, és így nem is igazán volt élvezetes. Aztán olvastam itt a fórumon, hogy az igazi 3d élményt BD25, BD50 MVC kódolású filmek fogják adni, így hát letöltöttem egy filmet ezekkel a paraméterekkel. Feltettem egy PowerDVD12-t, Gainward GeForce GT 440 1024MB GDDR5 videókártyám, pedig 1.4-es HDMI csatlakozóval rendelkezik. A kábelről nem tudok nyilatkozni, és DirectX 11-em sincs még, lévén most még XP-van a gépen. Gondolom, ezek miatt (is) van a TV-n csak egy sima 2d-s kép. Ezektől függetlenül felmerült benenm néhány kédés:

    1. Ha minden jól menne, hogy kéne kinéznie alapból a képnek, mondjuk a monitoron?
    2. Milyen 3D beállítást kellene választanom a TV-n? Hiszen a szemüveg addig nem kapcsolható-be, amíg nem választok valamilyen 3D-s megjelenítési módot (2D->3D, SBS, TopBottom). Vagy szinkrkonba kell hozni a PowerDVD12-t a TV-el? Mert úgy láto ma PowerDVD-nek is megvannak a fenti szoftveres 3D opciói?

    Segítsetek kérlek, nagyon össze vagyok keveredve. :(
    Előre is köszi! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák