Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
válasz hentes555 #25513 üzenetére
A 1250B sokkal kisebb skálán mozog mind térben, mind pedig hangerőben. Jóval "dobozabb" hangzást kapnál, valamint a mély frekik sem lennének túlságosan előnyben. Kevésbé lenne "szórakoztató".
Nem lenne pénzkidobás egy alaplapit lecserélni 3500 forintért egy x-fi-re. Az alaplapinál bármi jobb. Nyilván, egy jobb rendszerrel még nagyobb lenne a változás, és az x-fi sem a történet legjobb figurája, de azért a mostani rendszeredhez pariban lenne. Ennél drágábbra, főleg egy külső dacra viszont már én is azt mondanám, hogy "pénzkidobás".
A másik, hogy a hifi fórumban kicsit "elszálltak", a te szinteden ez igenis előrelépés lenne.
[ Szerkesztve ]
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz hentes555 #25513 üzenetére
Igaz, nekem nem ötezres, hanem hatezres Geniusom van, de miután lecseréltem az alaplapi kártyát egy jobbra, az ég és föld különbség nem kifejezés arra, amit tapasztaltam. Azért az ötezres nem annyival rosszabb, hogy ott ne legyen különbség, szóval a saját tapasztalatomból kiindulva írom, hogy hülyeséget írtak. A közép is szebb lett, de főleg a mosott mélyeken lehetett csiszolni sokat... illetve rengeteget. Nincs összehasonlítási alapja a dinamika-tartománynak a két kártyával (a vett kártya egy Xonar U7, az alaplapi egy M2N 5.1-es HD kártyája).
[ Szerkesztve ]
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest