Új hozzászólás Aktív témák

  • zola79

    csendes tag

    válasz dudika10 #6648 üzenetére

    Üdv!

    1200A hangfalakról tudsz valamit? Próbáltam keresni külföldi oldalakon róla tesztet, nem igazán találtam. Csak webáruházak termékeinél találtam róla általános leírást. Ott "two-way"-es hangszórónak votlak feltüntetve. Ami ugye nem 3 utas.
    Az 1250A-ról szintén semmit nem tudok, csak amit a prohardveren olvastam róla. Mindkettő jól szerepelt ott.
    Amit szeretnék:
    1. messziről (a messze az most max 2 méter távolságot jelent) hallgatva is megmaradjon a sztereókép.
    2. A két hangszórót távol akarom rakni egymástól, ez olyan 1,5-3m-es intervallum lenne.
    3. A basszus "üssön", ne gerjessze folyamatosan, ha kell, ha nem. Nem kell nagy basszus, csak ha a lábdob van, akkor vegyem már észre. (Van egy 5.1-es rendszerem, a márkáját le se merem írni. Na annak a mélynyomója úgy rossz ahogy van. Nem üt, hanem gerjed folyamatosan, ha nincs levéve minimumra, ha nincs rádugva a front, csak a c/s jack van bedugva, és 5.1-es formátumú média megy, akkor akkor szólal meg amikor kell, és jól. Amúgy tolakodó, akkor si szól, ha nem kéne. épp ezért nem is gondolkodom 2.1-es rendszerben zenehallgatásra) Hallgattam T20-as hangszóró basszusát... nah, olyat szeretnék. Pontos, rövid, de dobbant.
    4. Ha kiegészítem a meglévő 5.1-es rendszeremmel, akkor ne nyomja el a hátsó -esetleges oldalsó 7.1 rendszer esetén- hangszórókat. Bár szerintem ez nem hangszórófüggő, be lehet azt állítani hangszabályzással.
    5. Hangminőség!!! Zenei téren akusztikus, rock, gótikus metál és néha komolyzene van leginkább palettán. De azért becsúszik black eyed peas, depeche mode... stb is. Tuc-tuc zenét nem, hangsúlyozom, nem hallgatok! :)

    Ezen szempontok alapján milyen hangszórót tudnál/tudnátok ajánlani 2.0-ás rendszerben max 15.000 Ft-ig?
    Persze olyat, ami kapható is. A 2000A és a 3000A sajnos sehol sem kapható. :(

Új hozzászólás Aktív témák