Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
válasz dudika10 #6388 üzenetére
Korábban is kérdeztem itt, azóta körbenéztem a témában. A konfig ugyanaz, (integrált)hangkari: C-Media CMI9739(A) (nVidia MCP2), a'lap:Epox EP-8RDA3+
milyen jobb hangkari javasolt a konfigomhoz? Nem lesz a Genius ehhez a mostanihoz túl "feleslegesen jó teljesítményű"?Kár, hogy későn kapcsólódtam be az új hangszóró témába, olvastam valamelyik ph-s tesztben, volt, amikor 9000 Ft volt egy új Genius 3000A 2.0, most 13000 körül adja ki az árgép.
+ Genius 2000 vagy 3000 a jobb választás?
Érdemes használtan venni? Itt a ph-n nem találtam rá, más helyben kevésbé bízok.
Ennek a topicnak a hozzászólásait januártól olvastam el, megoszlanak a tapasztalatok, a 3000 mennyire pattog.
Egy konnektoron lenne a számítógéppel.A mostani zajdobozkám nem szokott pattogni, csak búgni halkan.
Igaz, nem szoktam maxra, sőt, felére se feltekerni a hangszóró hangerejét, tuc-tuc, dübörgő, dob dominanciájú mai popzenét sem szoktam hallgatni, ezért sem érdekel 2.1 megoldás.+ alacsonyabb hangerőn is jól kijönnek a hangok? Néha kifejezetten halkan hallgatom, de ennél a kategoriánál már a szomszéd-büntetés sem elhanyagolható szempont
Amúgy a faburkolat semmi kockázatot nem jelent, a műanyaggal szemben, pl melegedés stb?Mellékeltem egy képet, mennyire javasolt az asztalomra Genius 3000 2.0?
Azért kérdem, mert talán pont dudika10 írta korábban, Genius legalább 1 méteres távolságban ajánlott hogy legyen (2 hangszóró egymástól, ill hangszórók a hallgatótól), míg Creative T20 közelebb is lehet a fejemhez (hangzás szempontjából). Talán meg tudom oldani hogy távolabb legyen, csak adnak annyi kábelt mellé... bár inkább több helyet kell biztosítani neki
Színben, designben is jól illeszkedne az asztalomhoz, többi hasonló bútorhoz.[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Formula-1
- Társasjáték topic
- Posta, csomagküldés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest