Új hozzászólás Aktív témák

  • gyenge47

    tag

    Hali

    Nemrég vettem egy Z2300at és pár tapasztalatot megosztanék.
    Durva. ;)
    Előtte egy x230asom volt, aminek a subját sikeresen megöltem kb 1 év alatt, tehát kb ennyire használtam. Vittem kisebb házibulikba, ami eléggé megviselte a kicsikét, ennek ellenére azt mondom, h egy panelbe bőven elég az is.
    Nah most a z2300as: kb 14-16 m^2 es szobám van (nem panel), és egyelőre nagyon úgy látom, h szinte sok ez a hangfal, ami nem feltétlenül rossz, hiszen legalább nem fogom túlhajtani.
    Logitech hangfalaknak van egy olyan rossz tulajdonságuk, h a hangerő szabályzó fele utána elkezdenek egyre jobban 'üvölteni', ami eléggé a zenei minőség rovására megy. Azonban ennek ellenére nem lesz gondom vele, hiszen a gyári specifikációknak megfelelően ilyenkor már olyan teljesítményt ad le, h ihaj :)) .
    Mélyről: iszonyatos teljesítmény lakozik benne, ami el is várható egy effektív 120 wattos dögtől. Az x230ason is fog külön mély erő szabályozó, de ott csak növelni lehet az alaptól a hangerőt. Z2300ason középen van a gyári alap és lehet csökkenteni és növelni is, ez azért sztem sejtet valamit.
    Egyébiránt meg remek lábtartó, hiszen 13 kilót nem lehet csak úgy fellökni :DD

Új hozzászólás Aktív témák