Új hozzászólás Aktív témák

  • Alx.Mercer

    aktív tag

    Mivel a monitor hangfalak egyenlőre nem nyerték el a tetszésemet, a hifi cuccok + erősítők kombinációjához pedig nem értek/nem ismerem őket így maradt az itthoni agyalás...
    Kis pakolászás után előkerült a régi Aiwa hifi tornyom, amiről szinte meg is feledkeztem... Az a régi 3CD-s forgó tálcás, kazettás fajta. :-) Szinte az összes régi kedvencemet ezen keresztül ismertem és szerettem meg, mégis "lomtárba" került. Szóval nagy eszmei értéke van. :-)
    Úgy voltam vele, biztos borzalmasan szól, de egy próbát azért megér... Kövezzetek meg, de kikerekedtek a szemeim, amikor rádugtam a Xonar D1-re!! Igazából semmilyen paraméterét nem ismerem, nem is nagyon van ráírva semmi, de nem is érdekel, mert kenterbe veri a 2.1-emet!
    Persze észrevehetőek a hibái, és a gyöngeségei, de szerencsére van egy saját EQ beállítása, amivel igen kellemesre lehet állítani.
    Teljesen más élmény az újabb zenéimet (amiket eddig 2.1-en hallgattam) ezen is visszahallgatni! Sokkal nagyobb térben szólalnak meg a zenék, olyan hangok is előkerülnek, amik eddig nem voltak "ott".
    Persze nem azt akarom mondani, hogy jobb mint az monitor hangfalak, amiket eddig meghallgattam (még mielőtt valaki ezt hinné). Egyszerűen csak tetszik, kellemes a hangja és nem került egy fillérbe se! ;-)

    Ezt a képet nem én csináltam, de a típus ugyanez:
    [Aiwa NSX SZ5]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák