Új hozzászólás Aktív témák

  • Ndruu

    MODERÁTOR

    válasz Yany #2062 üzenetére

    Nem kerültem én. Egy szóval sem említettem, hogy ne vedd meg.

    "...tisztábban szól az SP-HF 1250X-szel szemben a különválasztott mélysugárzónak köszönhetően." - Nem szól tisztábban, csak erősebb a mély.
    Tehát pont ellenkezőleg. Mivel a 2.1-es rendszerekben található keresztváltó, ami a frekvencia-tartományt két részre osztja. Egy részét a mélynyomónak (ez esetben kb. 40Hz - 200 v. 300Hz), másik részét a szatelliteknek (200 v. 300Hz - 18kHz). Sajnos az ilyen 2.1-es rendszereknek ez a hátránya, ugyanis e miatt a mélyközép tartomány gyengébb (ebben az árkategóriában). [Magasabb minőségű rendszerekhez viszonítva.] Normál felhasználónak megfelel. Mindenképpen szebb hangja lehet, mint egy Jazz, Codegen és egyéb Tesco Gazdaságos hangrendszernek.

    A 2.1-es rendszerek filmekhez, játékhoz tökéletes választások (ott nem kell teljes spektrum), de bizonyos zenei stílusoknál elhasalnak. Igányes rock zenét hallgatók szoktak sokat panaszkodni a 2.1-es rendszerekre, mert pont az hiányzik belőlük, ami visszaadná annak a zenének a hangulatát.

    Tehát amit említettél, hogy filmre, játékra, pop zenére kellene, azt biztos teljesíti, nincs vele gond. Az SW-F is teljesíti és az SP-HF is. Még lehet, hogy jobb is egy mélynyomós rendszer a filmek miatt. (Te leszel az első SW-F tulajdonos és megoszhatod a tapasztalatokat.)

    SW-HF2.1 1250 - ezzel kapcsolatban azt hiszem Kayman mesternek van tapasztalata. Ő hallott már ilyet. Ez 40W-os, 2.1-es.

    Mit akartam még írni...:U
    Csak a szokásos... Ha van lehetőséged, akkor hallgasd meg őket megvétel előtt, utána dönts és utána vedd meg azt, amelyik jobban tetszik.

    [ Szerkesztve ]

    Harrrr!!!!

Új hozzászólás Aktív témák