WWE2K22 - Rey Mysterio lesz a játék borítóján

A széria legújabb felvonása márciusban érkezik újradizájnolt engine-nel, új irányítási rendszerrel és eddig nem látott módokkal.

A 2K a minap bejelentette a WWE 2K22, a vezető WWE videójáték-franchise következő epizódjának főbb funkcióit: a Visual Concept fejlesztésében készülő játék borítóján Rey Mysterio található meg, megünnepelve a WWE Szupersztár 20. évfordulóját. A globálisan ismert ikon, Rey Mysterio neve egybeforrt a mexikói tradícióval, a lucha librével – a gyors akció, a lenyűgöző levegőakrobatika, a maszkot viselő versenyzők világa – és kikövezte az utat számos más szupersztár előtt. Az elismert high-flyer több bajnoki címet is magáénak tudhatott karrierje során, saját stílusában szerepelve, színes és ikonikus maszkok egész sorát hordva.

“A lucha libre kultúra képviselése a WWE 2K22 borítóján való szerepléssel büszkeséggel tölt el. Alig várom, hogy megoszthassam karrierem csúcspontjait a játékosok elkötelezett közösségével, és hogy a WWE-rajongókkal új kapcsolatot építhessek fel ahogy végigviszik a 2K Showcase-em.” -mondta Rey Mysterio. 

Karrierje során Rey Mysterio számos alkalommal tért már vissza, bizonyítva rugalmasságát újra és újra, miközben bebetonozta örökségét élő legendaként. Ezen rugalmasság szellemiségével tér vissza a WWE 2K22 is, számos olyan újítással és a közösség által kért funkcióval, melyek minden eddiginél nagyobb kontrollt adnak a játékosok kezébe a WWE-élmény finomhangolása kapcsán.

Minden funkció, amit a játékosok csak elbírnak

Az újradizájnolt játékmenet-motortól kezdve az új irányításon át a továbbfejlesztett látványvilágig, a WWE 2K22 célja, hogy látványban, játékmenetben, érzésben is más legyen – innen a tagline: “Ütős különbség.” Az engine amely a WWE 2K-sorozat eddigi leglenyűgözőbb látványvilágát produkálja garantálja, hogy a franchise történetében eddig példátlan életszerűséggel keltse életre a WWE-világát. A frissített, intuitív irányítás, az immerzív prezentáció és a gazdag kameraszögek révén a játékosok minden rúgás, ütés, fogás erejét érezni fogják.

A népszerű játékmódok, úgymint a 2K Showcase - főszerepben Rey Mysterio – mind magukban foglalják az új funkciókat, frissítéseket, így a játékosok újraélhetik Mysterio leghíresebb meccseit és legikonikusabb pillanatait. A MyRISE-ban a játékosok a szupersztárság felé vezető utat maguk kövezik ki. A „Universe” mód és a továbbfejlesztett Creation Suite révén a WWE 2K22 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a legapróbb részletekig testreszabják a maguk WWE-élményét. A brandek feletti irányítás átvétele, prémium élő események, meccsek eredménye, rivalizálások és sok más – vagy a saját szupersztár karakter, az arénák, bajnokságok létrehozása. A játékosok kreációikat megoszthatják a globális közösséggel, a sorozat történetében először akár cross-platform módon is.

Ezen felül a fejlesztők új módokat is bevezet a WWE 2K-élménybe: MyGM és MyFACTION. A MyGM során a játékosok WWE General Managerként építik fel a WWE-univerzum legnagyobb brandjét. A tökéletes WWE szupersztárok felhozatalának összeállítása, az ikonikus rivalizálások kidolgozása, a bajnoki címért folyó küzdelmek révén a játékosok megmutathatják rátermettségüket és tehetségüket a sport legnagyobb küzdőterein. A franchise történetében első ízben szereplő MyFACTION mód során a játékosok gyűjthetik és menedzselhetik álomfrakciójukat a heti események és a folyamatos frissítések során, számos kihívást és újrajátszhatósági lehetőséget kapva ezáltal.

A WWE 2K22 a tervek szerint négy változatban érhető el: Standard Edition, Cross-Gen Digital Bundle, Deluxe Edition március 11-én jelenik meg, az nWo 4-Life és a Digital Edition március 8-tól lesz játszható PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, valamint Xbox Series X/S-en.