Wicked Paradise - az első VR erotikus játék

Jeroen Van den Bosch vezetésével a Sinful Robot azt a célt tűzte ki, hogy megalkossa az első igazi virtuális valóságot alkalmazó erotikus játékot.

Bosch úgy véli, hogy rengeteg kiváló FPS és egyéb shooter játék van a piacon, de nincs egyetlen erotikus játék sem. Véleménye szerint az eddigi próbálkozások, mind nevetségesen gyengék voltak.

Szerinte a nem kifejezetten erotikus játékok ilyen jelenetei, mint például a Mass Effectben látottak, sokkal inkább erotikusak, mint a kifejezetten felnőtt játékok. Ami elmondása szerint elsősorban azért lehet, mivel a játékosokat érdeklik a Mass Effect karakterek.

Éppen ezért olyan játékot akar, ahol beleélhetjük magunkat a karakterek szerepébe, különböző epizódokat kívánnak készíteni, mint ahogy a Telltale játékoknál. Így lesz olyan epizód ahol saját szemszögből irányíthatunk egy férfit, de lesz olyan is ahol ugyanez a felállás lesz csak női karakterrel.

Ami pedig igazán érdekessé teheti a játékot azaz Oculus Rift, vagyis mindez egy virtuális valóságban élhető majd át.

Bosch mindehhez hozzátette, hogy olyan váratlan megjegyzéseket is kapott a fogyatékkal élők közösségétől, hogy ezek az erotikus VR lehetőségek remek eszközei lehetnek annak, hogy a fogyatékkal élők erotikus tapasztalatokat szerezzenek.

Érdekes koncepció az biztos, mi egyelőre nem kívánunk állást foglalni,de most már tudjuk, hogy ilyen is lesz.