Újabb Mass Effect 3 DLC érkezik?

Ha minden igaz, hamarosan hivatalosan is be fogják jelenteni a Mass Effect 3 következő DLC csomagjának érkezését. Egyelőre még ez nem történt meg (Ezért is a kérdőjel a hír címében), ám nemrég a BioWare két vezetője, Casey Hudson és Mike Gamble vadonatúj képeket osztott meg Twitteren, melyek nagy valószínűséggel a készülő DLC-ből származnak.

December elején írtuk meg itt a Gamepodon, hogy Edmontonban egy grandiózus DLC készítésébe fogtak, aminek története és hangulata garantáltan könnyeket fog csalni minden rajongó szemébe. Ráadásul a készítésében az összes ott dolgozó történetíró részt vesz, így biztos jól összerakott sztorija lesz majd. Ha hinni lehet az ott elhangzottaknak, akkor ez lesz a trilógia eddigi legnagyobb terjedelmű, történet alapú kiegészítője, még az Omega és Leviathan DLC-nél is több extra tartalmat kapunk a játékhoz.

Az új DLC-ről egyelőre nem tudunk többet, de a BioWare Social Network fórumán pár napja azt írta Chris Priestly, hogy előreláthatóan február közepén tudnak majd részletesebb információkkal szolgálni róla. Korábban a rajongók között már felmerült, hogy valószínűleg "Rebirth" (Újjászületés) lesz majd a következő DLC címe, ami az eddigiek alapján valóban beleillene a történetbe. De mivel még valószínűleg akadnak közöttetek, akik nem játszották végig a játékot, így ebbe most nem megyek bele, majd kiderül jövő hónapban, mire számíthatunk.

Kis kiegészítés: Amennyiben a tavaly szeptemberben kiszivárgott listának hinni lehet, akkor a Rebirth DLC lesz az utolsó kiegészítés, ami érkezik majd a játékhoz, ráadásul ahhoz, hogy ezzel játszani tudjunk, az összes eddig megjelent DLC-re is szükségünk lesz majd. Persze ez még csak erős pletyka kategória, mindenképpen várjuk meg, mivel áll elő a BioWare februárban, addig ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.

Azóta történt

Előzmények

  • Mass Effect 3: Megkönnyeztet majd az új DLC

    A BioWare elmondása szerint könnyekig meg fog minket hatni az új DLC története és zenei aláfestése. Egy grandiózus bővítmény készül az edmontoni stúdióban, melyhez mindenkit mozgósítottak.

  • Mass Effect 3: Omega DLC launch trailer

    Már nem sokat kell várni az újabb Mass Effect 3 bővítmény érkezéséig, ezért a BioWare kiadta az Omega DLC bemutató videóját.

  • Mass Effect 3 - Bemutató

    Megérkezett az idei év egyik legjobban várt játéka, lássuk hogy valóban olyan jól sikerült-e, mint ahogyan azt a külföldi oldalak állítják.

  • Mass Effect - Nosztalgia bemutató

    Már nincs két hónap a Mass Effect 3 megjelenéséig, így ideje felelevenítenünk a trilógia kezdetét is, azaz lássuk, hogyan kezdődtek Shepard parancsnok kalandjai.