Mass Effect 3: Citadel DLC bejelentés

- "Minden jónak vége szakad egyszer, és ebbe Shepard parancsnok trilógiája is beletartozik," - írták a hivatalos BioWare fórumon a készítők. - "Mindazonáltal, csak mert véget ér, ez nem jelenti azt, hogy utoljára még ne szólhasson egy jó nagyot: Ezennel bejelentjük a Mass Effect 3: Citadel DLC-t."

Immár tehát ez is elérkezett, hamarosan végső csatájára indul Shepard parancsnok és a Normandia legénysége. A Citadel címre keresztelt DLC-ben főhőseink egy sötét összeesküvés célpontjaivá válnak, melyre az egész csapatnak muszáj fényt derítenie. A harcokkal és intrikákkal teleszőtt utunk a Citadella ragyogó lakónegyedein át egészen a Galaktikus Tanács szigorúan őrzött archívumaiig fog terjedni, ahol végre fényt deríthetünk a nagy titokra.

A bejelentés szerint valamennyi társunk velünk tarthat majd, akikkel a Mass Effect első két részében találkoztunk. Amikor pedig vége a küldetésnek, ismét felkereshetjük régi barátainkat, hogy elmehessünk egy jót kaszinózni, vagy éppenséggel arénaviadalokon vehetünk részt, ha ki akarjuk ereszteni a felgyülemlett gőzt, de akár saját lakosztályunkat is csinosítgathatjuk a küldetések során szerzett relikviáinkkal.

A Citadel DLC nagyobbrészt a végjátékot bővíti ki, lehetőségünk lesz folytatnunk romantikus párkapcsolatunkat (Marrying, growing old, and having lots of little blue children.:)), valamint a trilógia alatt szerzett barátainkhoz mehetünk el látogatóba. Az utolsó bővítmény sok új animáció és egyedi tartalom segítségével nyújt bepillantást főhősünk mindennapi életébe. Aki tehát kíváncsi, hogy mi történik Shepard parancsnokkal és barátaival utolsó kalandjukat követően, mielőtt elindulnak a végső ütközetre, az ne hagyja ki.

A Mass Effect 3: Citadel DLC megjelenése március 5-én várható, ára pedig 1200 MS Pont (15 USD) lesz. (Pont egyszerre jön az új Tomb Raiderrel, hurrá... Terveztem, hogy összefoglalom az eddig megjelent DLC-k eseményeit egy cikk formájában, de így elhalasztódik Lara miatt. - A szerk.) A DLC mérete óriási lesz, a 2 GB-os korlát miatt az XBOX360 tulajdonosok csak két részletben fogják majd tudni letölteni az utolsó Mass Effect 3 bővítményt.

Azóta történt

Előzmények